Ordu Haber – Ordu Ana haber

AK PARTİ ORDU’DA HALİT TOMAKİN’LE DEVAM KARARI ALINDI

AK PARTİ ORDU’DA HALİT TOMAKİN’LE DEVAM KARARI ALINDI
  • SİYASET
  • 16 Şubat 2021
  • AK PARTİ ORDU’DA HALİT TOMAKİN’LE DEVAM KARARI ALINDI için yorumlar kapalı
  • 198 KEZ OKUNDU

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, 17 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Ordu İl teşkilatımızın 7.olağan İl Kongresinde Genel Merkez’de istişareler sonucunda şahsımla ilgili devam kararı alınmıştır diyerek durmak yok yola devam dedi .

Başkan Tomakin, 17 Şubat Çarşamba günü yapacağımız kongremiz için hazırlıklarımızı tamamladık, kongremiz bir şölen ve bayram havasında geçecektir. Kongremize Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yöntemi ile canlı olarak onurlandıracak her zaman olduğu gibi Ordu’lu hemşehrilerimize müjdelerini vereceklerdir diyerek , Kongremizi AK Parti Genel Başkan Vekilimiz hemşerimiz Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımı ile taçlandıracağız. Kongremiz birlik beraberlik ve bütünlük içinde geçecektir dedi.

Tomakin, şöyle konuştu: Sayın Cumhurbaşkanım 2023 hedefinde yolun yolumuzdur, davan davamızdır diyor arkanızda bir Ordu olduğunu her zaman hissetmenizi istiyoruz. 7.Olağan Kongremizle yeni bir heyecan, yeni bir ruhla, yeniden bir dirilişle Ordulu hemşerilerimizin karşına çıkacağız. Yaklaşık 2,5 yıldır onurla, gururla, bir o kadar da ağır bir sorumlulukla hak davada Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümek bir insana nasip olmayacak ender bir görevi alnımın akıyla yerine getirmenin bahtiyarlığı içerisindeyim dedi.

Başkan Tomakin , Bu süreçte şahsıma vermiş oldukları destekleri sebebiyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir , Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş’a, Milletvekillerimiz Sayın Şenel Yediyıldız , Sayın Metin Gündoğdu ve Sayın Ergün Taşçı’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, meclis üyelerimize ve teşkilatımızda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerine EKM ve YKM Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine velhasıl tüm parti mensuplarına Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileklerimle şükranlarımı sunuyorum temennisinde bulundu.

Başkan Tomakin , yarın yapacağımız 7.Olağan kongremize , düğünümüze , şölenimize sosyal mesafe kurallarına uymak kaydı ile tüm Ordu’lu hemşehrilerimi bekliyorum davetinde bulundu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ