Ordu Haber – Ordu Ana haber

Akkuş Belediyespor Durdurulamıyor: 1-3

Akkuş Belediyespor Durdurulamıyor: 1-3
  • SPOR
  • 07 Şubat 2021
  • Akkuş Belediyespor Durdurulamıyor: 1-3 için yorumlar kapalı
  • 207 KEZ OKUNDU

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 1-3 mağlup ederek grupta 2’nci sıraya yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı grup ikincisi Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 1-3 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta grup lideri Cizre Belediyespor’u da 3-1 yenen Akkuş Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle puanını 30’a yükselterek grupta 2’nci sıraya yükseldi.

Karşılaşmanın ilk setinde etkili olan Akkuş Belediyespor voleybol takımı rakibini 23-25 yenerek ilk seti aldı. Maçın ikinci setinde daha etkili olan Hatay Büyükşehir Belediyespor seti 25-21 alarak durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinden itibaren başarılı hücumlarla üstünlüğü eli geçiren Akkuş Belediyespor 24-26 ve 22-25’lik sayılarla üçüncü ve dördü seti alarak maçı 1-3 galibiyetle tamamladı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, çok zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Ben öncelikle bugün muhteşem bir şekilde mücadele eden ve maçı 1-3 kazanan takımımızı tebrik ediyorum. Buraya gelirken bizi zor bir mücadelenin beklediğini biliyorduk. Efeler Ligi yolunda ligin ikinci yarısında önce grup liderini bugün de grup ikincisini yenerek 3’te 3 yaptık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah aynı azimle diğer maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ