Ordu Haber – Ordu Ana haber

AKKUŞ’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AKKUŞ’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
  • GÜNDEM
  • 18 Ocak 2021
  • AKKUŞ’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
  • 171 KEZ OKUNDU

Akkuş’ta Cuma gününden itibaren etkili olan kar yağışının ardından teyakkuza geçen Akkuş Belediyesi ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Akkuş’ta üç gündür etkili olan kar yağışının ardından karın meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirdeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu Akkuş’ta, öncelikle araç trafiğinin yoğun olarak kullanıldığı bölgeler olmak üzere tüm mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Akkuş Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri kepçe ve greyderlerle karları temizlerken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için yollarda tuzlama çalışması yapıyor.

“Kar Yağışı Bizim İçin Bereket Oldu”

Son yılların en kurak yılının yaşandığı bir dönemde kar yağışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemizde hafta sonu başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı şuanda ilçemizin tamamını beyaza bürüdü. İlçe merkezinde 30 santimetreyi bulan kar yağışı yüksek kesimlerde 40 santimetreye ulaştı. Son yılların en kurak yılını yaşadığımız bir dönemde kar yağışı bizim için bereketli oldu. Bu yağışlarla birlikte kuraklığın son bulması adına beklentimiz karşılanacak inşallah” dedi.

“Kar Yağışı Boyunca Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşamadık”

Kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ifade eden Başkan Demirci, “ Yaklaşık 30 iş makinasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz, şu ana kadar herhangi olumsuzluk yaşamadığımız gibi bütün mahalle yollarımızı da ulaşıma açmış bulunuyoruz. İlçemize dışarıdan gelecek vatandaşlarımız ve seyir halindeki sürücülerimizden özellikle yanlarında halat ve zincir bulundurmalarını istiyoruz. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre yağışların önümüzde günlerde durması bekleniyor. Ben desteklerinden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ