Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • 22 Ocak 2021
  • ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ için yorumlar kapalı
  • 190 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’ne destek sözü verdi.

4 kat olarak projelendirilen ancak 2 katı yapıldıktan sonra kalan katlarının yapımına devam edilemeyen binanın, kalan 2 katı Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.

“BİNANIN KALAN İKİ KATINI BÜYÜKŞEHİR YAPACAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatının kalan kısımlarının Büyükşehir Belediyesince tamamlanacağını söyledi.

Genel Sekreter Alp sözlerine şöyle devam etti: “Alevi kardeşlerimiz açısından büyük önem taşıdığının farkında ve bilincinde olduğunuz bu yapının tamamlanması noktasında Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubemizin bizden talebi oldu. 4 kat olarak projelendirilen ancak 2 katın ardından tamamlanamayan bina için Başkanımızın talimatıyla harekete geçtik. Ekiplerimiz kalan 2 katın kaba inşaatını ve çatı örtüsünü kaplayarak binayı teslim edecekler. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde gereken ne varsa yapmaya hazırız”

DERNEKTEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesi Başkanı Hasan Yılmaz da inşaatın kalan kısmının tamamlanması için devreye giren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ