Ordu Haber – Ordu Ana haber

Alo 185 Hattı 380 Bin Çağrıyı Cevapladı

Alo 185 Hattı 380 Bin Çağrıyı Cevapladı
  • GENEL
  • 24 Ocak 2017
  • Alo 185 Hattı 380 Bin Çağrıyı Cevapladı için yorumlar kapalı
  • 552 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, “Alo 185 Arıza Bildirim Hattı”yla bugüne kadar 380 bin çağrıyı yanıtlayarak vatandaşların sorununa çözüm buldu.

Ordu genelinde vatandaşların içme suyu ve kanalizasyonla ilgili şikâyet ve talebine cevap veren “Alo 185” hattı, gelen telefonlara 7/24 cevap vererek sorunları ilgili personellere aktarıyor. Günümüz teknolojisine uygun sistemle kurulan ve 12 personelin görev aldığı çağrı merkezi, Ordu il sınırları içerisinde OSKİ Genel Müdürlüğünün sorumluluk sahasına giren konularla ilgili çözüm odaklı çalışıyor.

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARIN CEP TELEFONLARINA MESAJ OLARAK İLETİLİYOR

Kurulduğu günden bu yana 380 bin çağrı alan “Alo 185” arıza bildirim hattı çalışanları, gelen ihbarları arıza kaydı oluşturarak ilgili kişinin cep telefonuna mesaj olarak iletirken, arıza ve talebe ilişkin yapılan çalışma hakkında da vatandaşların telefonuna mesaj atarak konunun takibini sağlıyor.

GELEN İHBARLARIN %60’I OSKİ’NİN YETKİ ALANI DIŞINDA

Vatandaşa hızlı ve etkin çözüm üretmek amacıyla kurulan “Alo 185” çağrı hattı aracılığıyla gelen ihbarların %99’una müdahale eden OSKİ Genel Müdürlüğü, düşen 380 bin çağrıdan %60’ının (229 bin ihbar) ise OSKİ’nin sorumluluk sahasına girmeyen konularla ilgili olduğunu belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ