Ordu Haber – Ordu Ana haber

Altınordu Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Altınordu Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi
  • GENEL
  • 20 Şubat 2017
  • Altınordu Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi için yorumlar kapalı
  • 1.126 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından kurum için eğitim semineri düzenlendi.

Ordu’nun turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı yaylası’nda kayak tesislerinde düzenlenen seminere, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Belediyesi birim Müdürleri ve Belediye personelleri katıldı.

“Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz”

Altınordu ilçesinin Ordu’nun en büyük ilçesi olduğuna vurgu yapan Başkan Engin Tekintaş, “İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ile koordineli bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Başkan Engin Tekintaş, konuşmasında, “Altınordu Belediyesi olarak her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz hizmet içi eğitim seminerine katılım gösteren siz birim müdürlerimiz ve personellerimize teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu hizmet içi eğitim seminerleri bizlerin bir nevi yol haritasını oluşturuyor. Her birim müdürümüz yıl içerisindeki yaptıklarını ve bundan sonra yapacakları konusunda bizleri brifing veriyorlar. İnanıyorum ki ilçemiz adına güzel hizmetleri yapmaya gayret ediyoruz. Altınordu ilçemiz, her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu değişimi siz çalışma arkadaşlarımız olduğu kadar bir bütün olarak hareket ettiğimiz Ordu Büyükşehir Belediyemiz de var. Ben çalışmalarımıza verdiği destek dolaysıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a ve ekibne teşekkür ediyorum.Biz sizlerle büyük bir aileyiz” ifadeleirni kullandı.

“16 Nisan Ülkemiz İçin Önemli”

16 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan referandumun ülke için çok önemli olduğunun altını çizen Engin Tekintaş ” İnanıyorum ki 16 Nisan referandumundan tek millet için, tek bayrak için, tek vatan için, tek devlet için EVET çıkması en büyük arzumuzdur”diye konuştu.

Gerçekleştirilen eğitim semineri daha sonra birimlerin yaptığı çalışmaların sunumu ile sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ