Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ ASLA YALNIZ DEĞİL!

ALTINORDU’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ ASLA YALNIZ DEĞİL!
  • GÜNDEM
  • 06 Ocak 2021
  • ALTINORDU’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ ASLA YALNIZ DEĞİL! için yorumlar kapalı
  • 175 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde toplumun her kesimine ulaşan çalışmalarıyla yüz güldüren belediye ihtiyaç sahiplerinin de her zaman yanında oluyor. Bu kapsamda kış mevsimiyle birlikte Altınordu Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere verdiği gıda, yakacak, hijyen kolisi gibi desteklerle hem haneleri hem de gönülleri ısıtıyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla sosyal yardımlar şehrin en ücra köşelerine kadar ulaştırılıyor.

Belediye ekiplerince ilçe genelinde 525 aileye gıda yardım paketleri büyük bir özenle tek tek adreslerine teslim edildi.

İnsana dokunan hizmetleriyle gönül belediyeciliğindeki farkını ortaya koyan Altınordu Belediyesi gıda ve hijyen paketlerinin yanı sıra, kış mevsimiyle birlikte ihtiyaç duyan vatandaşlara odun, kömür gibi yakacak yardımında da bulundu.

Altınordu Belediyesi’nde birçok sosyal yardım projesini hayata geçiren Belediye Başkanı Aşkın Tören, ihtiyaç sahibi ailelerin her daim yanında olduklarını ve toplumun dezavantajlı kesimleri ile daima dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Tören, “klasik belediyecilik hizmetlerimizin yanında sosyal yardım uygulamalarımız faaliyette bulunmakla yükümlü olduğumuz en önemli alanlardan birisidir. Çünkü biz, insanı yaşat ki devlet yaşasın, şehir yaşasın inancı ve insana hizmet ve hürmet eden belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

“Bu Zor Günleri Dayanışma Ruhu Ve Paylaşmanın Bereketi İle Aşacağız”

Sosyal yardımları pandemi sürecinde ciddi oranda arttırdıklarının altını çizen Tören, “soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yakacak yardımı kapsamında odun ve kömür yardımında bulunduk. Ayrıca düzenli olarak gıda ve hijyen paketlerini kendilerine ulaştırdık. Özellikle yaşlı ve engelli bireylerin yaşadığı evlerde ekiplerimiz ev temizliğinde bulunuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik talepler doğrultusunda yapılan destek amaçlı sosyal yardımlarımızı kişi ve mahalle ayırt etmeksizin yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Dünyayı saran virüs salgınından dolayı içinde bulunduğumuz özel günler nedeniyle dayanışma ve paylaşma daha da çok önem arz etmektedir. Bu zor günleri dayanışma ruhu ve paylaşmanın bereketi ile aşacağız ” şekline konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ