Ordu Haber – Ordu Ana haber

Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti
  • GENEL / GÜNDEM / SPOR
  • 07 Ocak 2017
  • Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti için yorumlar kapalı
  • 593 KEZ OKUNDU

Ordu’da, faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri, Karşıyaka’da 3 ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 adet spor sahası yapılacağının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Amatör spor kulüplerinin bulunduğu alana yeni Ordu Stadı’nın inşa edileceğini ve bu nedenle amatör kulüplere yeni saha yapımı için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Yılmaz, tesislerin önümüzdeki sezona yetiştirileceğini söyledi.

ORDU STADI 1.5 YIL SONRA HİZMETTE

Ziyarette konuşan Başkan Enver Yılmaz Durugöl’de amatör sahaların bulunduğu alana yapılacak 102 milyon TL bütçeli Ordu Stadı ile amatör spor kulüplerinin maçlarını oynayabileceği yeni sahaların yapılmasının gerekliliğine dikkat çekerek, “27 Aralık’ta Ordu Stadı’nın ihalesi onaylandı. Amatör spor kulüplerini ve salon sporlarının tamamını bünyesinde barındırabilecek, alttan ısıtmalı ve 700 araçlık kapalı otoparkı olan Ordu Stadı çevre düzenlemesiyle birlikte 1.5 yıl sonra hazır hâle gelecek” dedi.

DURUGÖL’DEKİ SAHALAR MAYIS AYINA KADAR KULLANILABİLECEK

Durugöl’deki sahaları amatör kulüplerinin Nisan-Mayıs ayına kadar aktif olarak kullanmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Yılmaz, Durugöl’deki tesislerin yıkılmasıyla birlikte Karşıyaka’da 1 adet çim 2 adet suni saha toplam 3 saha ile Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 adet sahanın hazır olacağını ifade etti. Başkan Enver Yılmaz, “Ocak ayı itibarıyla, yapmayı planladığımız amatör sahaların ihalesini gerçekleştireceğiz. Yeni sezonda, oluşturacağımız sosyal mekânları, soyunma odaları ve 3 bin seyirci kapasitesiyle modern sahaları amatör kulüplerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Mustafa Kılıç, yapılacak yeni sahalar için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bize sabretmemizi ve en doğru olanı yapacağınızı söylemiştiniz öyle de oldu.  Bu imkânı bize sağladınız için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ordu birinci amatör kümede mücadele eden Esnafspor’un antrenörü Aziz Tokat ise, “Amatör bir spor kulübü olarak, yapacağınız amatör sahalar ile yüreğimize su serptiniz. Karşıyaka ve Cumhuriyet Mahalleleri’ne yapılacak amatör sahalarla Ordu futbolu daha da ilerilere taşınacaktır” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ