Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Engin Tekintaş, Yeni Kimlikler Estetik Ve Güvenlik Açısından Beğeni Kazandı

Başkan Engin Tekintaş, Yeni Kimlikler Estetik Ve Güvenlik Açısından Beğeni Kazandı
  • GENEL
  • 24 Ocak 2017
  • Başkan Engin Tekintaş, Yeni Kimlikler Estetik Ve Güvenlik Açısından Beğeni Kazandı için yorumlar kapalı
  • 641 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yeni kimlik kartını İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin ile Altınordu ilçe Nüfus Müdürü Emine Kurucu’nun aldı.

Yeni çipli kimlikler Altınordu’da dağıtılmaya başlandı. 2 Ocak’tan bu yana ülke genelinde dağıtımına başlanılan yeni kimlik kartları için Altınordu ilçesinde de başvurular yapılmaya devam ediliyor. Kısa süre önce yeni kimlik kartı için başvuru yapan Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a yeni çipli kilik kartı il ve ilçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin ve Emine Kurucu tarafından teslim edildi.

Yeni kimlik kartlarının estetik ve güvenlik açısından büyük beğeni kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş ” 2 Ocak tarihinde başlayan yeni kimlik kartı uygulamasının yerinde bir karar olduğunu ve yakın zaman da Altınordu ilçesinde yakın zamanda tüm vatandaşların yeni kimlik kartlarını alacağını umduğunu” söyledi

Yeni kimlik kartlarına olan ilginin yüksek olduğunu ifade eden İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cevat Şahin “Başkanımız Engin Tekintaş’a ve ekibine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Altınordu ilçemizde yeni kimlik kartlarına olan ilgi oldukca güzel. İnanıyoruz ki kısa zaman içinde Altınordu ilçemizde, vatandaşlarımız yeni kimlik kartlarını alacaklardır” dedi.

NASIL BAŞVURACAKSINIZ?

Kimlik kartı almak için 15 yaşından büyüklerin yurt içinde ilçe nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere şahsen başvuru yapması gerekiyor. Bunun için en yakın müdürlüğe müracaat edilebileceği gibi, herhangi bir müdürlüğe de başvurulabilecek.Başvuru için ilçe nüfus müdürlüğüne doğrudan ya da zaman kaybına sebep vermemek için randevu alarak gidilebilecek. Randevular “https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr” internet sitesinden, “Alo 199” çağrı merkezinden randevu alınarak veya randevusuz ilçe nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere gidilerek yapılabiliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ