Ordu Haber – Ordu Ana haber

BAŞKAN GÜLER, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ

BAŞKAN GÜLER, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ
  • SAGLIK
  • 14 Mart 2021
  • BAŞKAN GÜLER, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ için yorumlar kapalı
  • 255 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek, “Hekiminden hemşiresine, teknisyeninden hasta bakıcısına görevini özveri ile yapan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsan odaklı bir görev üstlenen Doktorlarımız ve sağlık çalışanları,

insanları hayata döndürerek bu kutsal ve onurlu mesleği özveriyle yerine getirmektedirler.

Tüm sağlık çalışanlarımız, insan hayatının önemini kendisine ilke edinmiş, gösterdikleri fedakarlıklarla en yüksek standartlarda hizmet sunma çabası içerisinde olmuşlardır.

Hekiminden hemşiresine, teknisyeninden hasta bakıcısına görevini özveri ile yapan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarımızın görevlerinin ne kadar kutsal ve zor olduğunu çok net bir şekilde bir kez daha görmüş olduk.

Hem sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek hem de normal hayata bir an önce dönmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek sağlık çalışanlarımıza olan desteğimizi aralıksız sürdürüyoruz.

Kıymetli hemşehrilerimizle birlikte daha dikkatli olup el ele vererek en kısa zamanda normal yaşantımıza kavuşacağımızı umut ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, hizmet vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ