Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Sedat Cesur, CHP Herkesi Kendisi Gibi Haramzade Zannediyor

Başkan Sedat Cesur, CHP Herkesi Kendisi Gibi Haramzade Zannediyor
  • GENEL
  • 07 Şubat 2017
  • Başkan Sedat Cesur, CHP Herkesi Kendisi Gibi Haramzade Zannediyor için yorumlar kapalı
  • 628 KEZ OKUNDU

Ordu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Sedat Cesur ; CHP Herkesi Kendileri Gibi Yetim Malı Yiyen Haramzade Zannediyor

Ordu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Sedat Cesur yaptığı açıklamada, CHP il Başkanı Atilla Şahin’in açıklamalarına değinerek, bugün dünyanın 55 Ülkesinde Varlık Fonu var diyerek , Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Ordu Milletvekilimiz Sn.Prof.Dr. Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrasında Varlık Fonu’nun, Türkiye’nin ekonomik olarak güçlü bir fona sahip olması ve ülke ekonomisi üzerinde yapılabilecek operasyonlara karşı Türkiye’nin kendisini garantiye alması için ortaya konmuş bir fon olduğunu, daha etkin bir şekilde bu kuruluşların yönetiminin sağlanacağını , Ayrıca, devletin elinde çok kuvvetli bir kaynak oluşması sağlanacağını belirtmiş, böylece Türkiye ekonomisinin kendi ayakları üzerinde durabilecek, olası birtakım ekonomik salvolara karşı kendisini koruyabilecek daha dinamik bir yapıya kavuşması öngörülmektedir. Bu, Türkiye ekonomisinin kaynaklarının etkin verilmesi kullanılması için önemli bir adım olacaktır. Bu kanaatle, bu niyetle bu adım atılmıştır demiştir. Sedat Cesur , Bizim abdestimizden şüphemiz yoktur, yapılan; “2023 Türkiye’sinin, yeni Güçlü ve Büyük Türkiye’nin ayak sesleridir” dedi.

bu ülkenin felaketinin CHP olduğunu halkımız her seçim tescilledi haberiniz yok

Başkan Yardımcısı Sedat Cesur , Hal böyle iken dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkeler aynı yöntemi kullanıyorken , şu CHP’ ye ne demeli , nasıl anlatmalı, herkesi kendileri gibi yetim malı yiyen haramzade zannediyorlar, Türkiye de ekonomik devrimler , önemli değişiklikler yapılınca adamların rengi , üslubu , tarzı hemen değişiyor , bilmiyorlar yönetmeyi, bilmiyorlar halkla iç içe olmayı , onlar sırça sarayda ahkam keserken halk açlıktan kıvrılmış, buğday bulamamış ambarlarda çürümüş , tüp gaz kuyrukları olmuş, benzin , gaz yağı, zeytin yağı kuyrukları olmuş , İstanbul susuz kalmış, çöp kokusu etrafı sarmış, hava kirliliğinden insanlar hasta olmuş kimin umurunda , alışmışlar insanlara tepeden bakmaya herkesi kendilerine itaat edecek zannediyorlar. Geçti o günler , birde bilmeden Türkiye felakete sürükleniyor demezler mi ? felaketin siz olduğunu , “bu ülkenin felaketinin CHP olduğunu halkımız her seçim tescilledi” haberiniz yok diyerek ;

Ey CHP size dost tavsiyesi halkın yanında halkla beraber olun o zaman belki bir gün sizde iktidara gelebilirsiniz

Sedat Cesur , Halkın sarayından halk nasıl yönetilir ders veriyoruz, halkın sarayından halkın kaynakları nasıl kullanılır , yetim malı nasıl korunur öğretiyoruz, halkın sarayından milli nasıl olunur , millet nasıl birlik olur , milli teknoloji nasıl yapılır , milli silahlar nasıl yapılır onu öğretiyoruz ,işte bunun için çıldırıyorsunuz. Elinizi kolunuzu halk bağladı, onun için sağa sola saldırıyorsunuz ne yapsanız nafile, 1950 den beri halk sizi kırmızı ışıkta bekletiyor sizde hala bekliyorsunuz ne diyelim , ama size dost tavsiyesi halkın yanında halkla beraber olun o zaman belki bir gün sizde iktidara gelebilirsiniz dedi.

İl Ekonomi İşler Başkanı Sedat Cesur , bir örnek vererek varlık fonu nedir önce Fatma teyzemin , esnaf Hasan amcamızın anlayacağı şekilde açıklamak istiyorum diyerek, arkadaşlar benim babamın 10 çocuğu var her kardeş ayrı,ayrı çalışıyor ve çalıştığını birikimini kendi harcıyor. Ama 10 çocukta zor geçiniyor baba bu duruma müdahale ediyor ve 10 çocuğunu çağırarak her kesin kazancı bundan sonra bir havuzda “bende “ birikecek diyor ve baba ekonomiyi iyi idare ediyor aradan çok geçmeden 10 çocuğun her birisinin ekonomisi düzeliyor ve herkes bir ev araba sahibi oluyor, maddi refah içinde yaşıyorlar işte varlık fonu bizim anlayacağımız şekilde böyle bir şeydir dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ