Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Yılmaz, Amacımız, Sizin Ufkunuzu Geniş Tutmak

Başkan Yılmaz, Amacımız, Sizin Ufkunuzu Geniş Tutmak
  • GENEL
  • 13 Şubat 2017
  • Başkan Yılmaz, Amacımız, Sizin Ufkunuzu Geniş Tutmak için yorumlar kapalı
  • 575 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gençlerimizle Birlikte Ordu’yuz Projesi kapsamında Başkan Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde öğrenim gören 46 kişilik öğrenci grubu ile bir araya geldi.
Ordu gezisinde Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’ni de ziyaret eden gençler, daha sonra meclis salonunda Başkan Enver Yılmaz ile bir araya geldi. Yürütülen proje kapsamında bugün 44. öğrenci grubunu ağırladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, ülkenin en büyük sermayesinin gençlerin olduğunu söyleyerek, “Çok çalışan insan, ülkesine de faydalı olur” dedi.
“AMACIMIZ, SİZLERİN UFKUNU GENİŞ TUTMAK”
Başkan Enver Yılmaz öğrencilere, “Ufkunuzu geniş tutun ve güzel meslekler edinmeye şimdiden gayret edin” diyerek, “Amacımız, şehrimizi daha farklı bir şekilde geliştirip değiştirmek ve sizlerin ufkunu açmak. Sizin büyüdüğünüz dönemle bizlerin büyüdüğü dönem aynı değil. Ordu ilimizin dışına ilk defa 18 yaşımda çıktım. Artık internet çağında yaşıyoruz. Her biriniz Ordu dışındaki her yeri çok rahat biliyor ve internet yardımıyla dünyanın her tarafına ulaşabiliyor. Farklı olmanız için daha çok gayret göstermelisiniz. Annenize, babanıza ve ailenize karşı sorumluluk hissediyorsanız özveriyle çalışmalısınız. Çok çalışan insan ülkesinde de faydalı olur. Bizim zamanımızda ufkumuzu belirleyecek ne bir eğitim kadrosu ne de projeksiyon sunacak bir büyüğümüz vardı. Sizlerin bizden daha fazla avantajı ve imkânı var” şeklinde konuştu.
“AVRUPA’DA BİRİNCİ SIRADAYIZ”
Konuşmasının devamında Türkiye nüfusunun önemli bir kısmının 30 yaş altı olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Türkiye 30 yaş altı nüfusuyla Avrupa sıralamasında birinci sırada. Nüfusumuzun %60’ının 30 yaş altında olması, ülkemiz için çok büyük bir sermaye. En büyük sermayemiz siz olduğunuz için ufkumuzu geniş tutalım. Bu programda yer aldığınız için çok teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Enver Yılmaz, ziyaret programının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiği öğrencilere, içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür yayınlarından oluşan dokümanların bulunduğu birer çanta hediye etti.
Proje kapsamında öğrenciler; Fatsa Bolaman Kalesi ve Hazinedaroğlu Konağı, Perşembe Yason Burnu, Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, Altınordu Çivisiz Cami, Boztepe, Ordu Üniversitesi ve Ordu-Giresun Havalimanı’nı ziyaret ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ