Ordu Haber – Ordu Ana haber

BİLGİ EVLERİ’NDE DE ZİL ÇALDI

BİLGİ EVLERİ’NDE DE ZİL ÇALDI
  • EĞİTİM
  • 15 Şubat 2021
  • BİLGİ EVLERİ’NDE DE ZİL ÇALDI için yorumlar kapalı
  • 217 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yer alan Bilgi Evleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verilen eğitim-öğretime yeniden başladı.

Eğitim öğretime farklı sınıflarda devam eden binlerce öğrenci ara tatilin sona ermesinin ardından yeniden ders başı yaptı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamalar sonrasında öğrenciler “hangi sınıflar açılacak?” sorusuna yanıt bulmuştu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI 15 ŞUBAT’I İŞARET ETMİŞTİ

2020-2021 eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili bugün sona erdi. Okullar 15 Şubat’ta ikinci döneme başladı. Ancak köy okulları hariç tüm okullar 15 Şubat’ta uzaktan eğitime devam edecekler. 1 Mart 2021 Pazartesi gününden itibarense özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları, tüm sınıf düzeyinde ilk okullar ve 12. sınıf öğrencileri için liseler açılmış olacak.

8. SINIFLAR İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarının ardından, Altınordu Mimar Sinan, Fatsa Mehmet Akif ve Ünye Yunus Emre Bilgi Evleri’ni yeniden açtı. Bugün açılan şubelerde, 8. Sınıflar için dersler tekrar başladı.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının eksiksiz uygulandığı bilgi evlerinde, giriş-çıkış ve teneffüs saatleri, öğrencilerin birbirleriyle karşılaşmayacağı şekilde ayarlandı. Bilgi evlerinde, İngilizce, Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi ağırlıklı dersler verilecek

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ