Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA

BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
  • GÜNDEM
  • 21 Ocak 2021
  • BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA için yorumlar kapalı
  • 167 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışları öncesi önlemlerini alan Büyükşehir Belediyesi, yaptığı hızlı müdahalelerle tüm mahalle yollarını ulaşıma açtı. Ekiplerin buzlanma ihtimaline karşı olan mesaisi ise 7/24 devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, vatandaşların mağdur olmaması için çalışan karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek baklava ikram etti.

Altınordu ilçesinde devam eden tuzlama çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Alp, Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TÜM MAHALLE VE GRUP YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

Karla mücadele ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve il genelinde kapalı mahalle yolu bulunmadığını ifade eden Genel Sekreter Alp, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın karla mücadele çalışmaları başarıyla devam ediyor. Şu anda hiçbir mahalle ve grup yolunda kapalı güzergâh bulunmamaktadır. Son günlerde özellikle Mesudiye, Akkuş gibi ilçelerimizde -11 dereceye varan soğuklar görüldü. Altınordu, Fatsa ve Ünye gibi sahil kesimdeki ilçelerde de hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi nedeniyle, Hastaneler, jandarma, Boztepe Yolu gibi önemli merkezlerde tuzlama çalışması yapıyoruz” dedi.

TUZLAMA EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Büyükşehir Belediyesi’nin 27 bin 318 kilometrelik yol ağıyla, Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan ilde, 479 iş makinesi ve 550 personel görev yaptığını belirten Genel Sekreter Alp, “Tüm ekiplerimiz herhangi bir buzlanma ihtimaline karşı hazır kıta bekliyorlar. Vatandaşlarımızın ulaşım güvenliği için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. 7/24 görev başında olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ