Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİRDEN 10 İLÇEYE SPOR SAHASI

BÜYÜKŞEHİRDEN 10 İLÇEYE SPOR SAHASI
  • GÜNDEM
  • 12 Ağustos 2021
  • BÜYÜKŞEHİRDEN 10 İLÇEYE SPOR SAHASI için yorumlar kapalı
  • 190 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bireylerin oluşturulması ve gençlerin boş vakitlerini daha iyi değerlendirmesi amacıyla 10 ilçede basketbol ve voleybol sahası yapıyor.

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı ile Ulubey, Gürgentepe, Korgan, Kumru, Fatsa, Perşembe, Aybastı, Kabataş ve Mesudiye ilçelerinde oluşturulan spor alanları ile Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençleri ve sporseverlerin gönlülerini fethetti. Alınan olumlu dönüşlerle şehir genelinde spor alanlarını artırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu yılda toplamda 10 adet basketbol ve voleybol sahası için çalışmalarına başladı.

HEM SPOR YAPACAKLAR HEM KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEKLER

Sporseverlerin ve gençlerin konforlu bir sahada hem spor yapması hem de keyifli vakit geçirmesini isteyen Büyükşehir Belediyesi bu yıl da İkizce, Çaybaşı, Korgan, Çatalpınar, Gülyalı, Fatsa, Gölköy, Ünye, Akkuş ve Kabadüz ilçelerinde basketbol ve voleybol sahalarını hayata geçirecek.

4’Ü BİTİRİLDİ, 2’Sİ YÜZDE 70 TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında İkizce, Çaybaşı, Korgan ve Çatalpınar ilçelerindeki basketbol ve voleybol sahası çalışmaları bitirilerek hizmet vermeye hazır hale getirildi. Ünye ve Akkuş ilçelerindeki çalışmalar ise yüzde 70 oranında tamamlandı. Ünye ve Akkuş ilçelerindeki çalışmaları kısa sürede içerisinde tamamlayacak olan ekipler, diğer ilçelerde de çalışmalara başlayacak.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hayata geçirilen sahalar 14×24 metre ebatlarında endüstriyel zemin beton üzerine granül boya ile zemin kaplaması şeklinde yapılıyor. Saha etrafı ise 4 metre yüksekliğinde örgü teli ile çevriliyor. Ekipler, gerekli görülen yerlere taş duvar ve bordür parke uygulaması gerçekleştirirken aynı zamanda bitirilen sahalar projektörlerle aydınlatılması yapılıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ