Ordu Haber – Ordu Ana haber

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA ÇAT KAPI SÜRPRİZİ

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA ÇAT KAPI SÜRPRİZİ
  • YAŞAM
  • 23 Nisan 2021
  • BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA ÇAT KAPI SÜRPRİZİ için yorumlar kapalı
  • 168 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikle çocuklara çat kapı sürprizi yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde çeşitli hediyelerin olduğu kargolar, sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla evlerinde kalan çocuklara ulaştırılarak bayramları kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da pandeminin gölgesinde kutlanıyor. Pandemi koşulları dolayısıyla sokaklarda kutlamaların yapılmaması üzerine evlerinde kalan çocukları unutmayan Büyükşehir Belediyesi, anlamlı bir sürpriz hazırladı.

19 İLÇEDEKİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRILDI

Düzenlenen etkinlik kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi İştiraki ORBEL A.Ş. tarafından özenle hazırlanan ve içerisinde Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak”ın hikâye kitabı, çantası ve Türk Bayrağı bulunan hediye paketleri 19 ilçede bulunan çocuklara kargo ile gönderildi.

ÇOCUKLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Kuryelerin teslim ettiği kargoları açan çocuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hediyeleri ile karşılaştı. Hediyeleri alarak büyük sevinç yaşayan çocuklar ve onların sevincine ortak olan ebeveynler Başkan Güler’e hediyeleri ve temennileri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

“BAŞKANIMIZ ÇOCUKLARIMIZI ASLA UNUTMUYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çocukları asla unutmadığını ve böyle bir sürpriz hazırlanmasını istediğini belirten ORBEL Genel Müdürü Muhammet Günaydın, hediyelerin 19 ilçedeki çocuklara ulaştırıldığını söyledi.

Genel Müdür Günaydın sözlerine şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik bir etkinlik düzenliyoruz. Obeziteye karşı farkındalık oluşturmak, doğal beslenmeyi vurgulamak, özellikle organik tarımın yaygın olduğu Ordu’muzun ürünlerinin tanıtıldığı Şakrak ‘6 Büyük Sır’ kitabımızı, çantasını ve Türk Bayrağını 19 ilçemizdeki çocuklarımıza hediye ediyoruz. Korona Virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu hediyelerimizi kargo ile çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ