Ordu Haber – Ordu Ana haber

Fındık Üreticilerine Önemli Uyarı!

Fındık Üreticilerine Önemli Uyarı!
  • GENEL
  • 12 Şubat 2017
  • Fındık Üreticilerine Önemli Uyarı! için yorumlar kapalı
  • 565 KEZ OKUNDU

Ordu Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü 2016 yılı mazot ve gübre desteği için başvuruda bulunan üreticilerin bilgilerinin yer aldığı icmallerin askıya çıkarıldığını duyurdu.Yetkililerin fındık üreticilerinin mağdur olmamaları için listeleri dikkatlice incelemeleri gerektiğini bildirdiler.

Alan bazlı gelir desteğinin ardından fındık üreticilerinin bir diğer önemli desteklemesi olan mazot ve gübre desteklemesinde ilk hazırlıklar tamamlandı.
2016 yılı mazot ve gübre desteği için başvuruda bulunan üreticilerin bilgilerinin yer aldığı icmaller askıya çıktı.
Desteklemeden faydalanacak üreticilerin 14 Şubat salı günü mesai bitimine kadar bilgilerini kontrol ederek yanlışlıkları Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl İlçe Müdürlüklerine bildirmeleri gerekiyor.
İcmallerdeki yanlışlıkları gıda tarım ve hayvancılık müdürlüklerine bildirmeyen üreticiler ise kötü bir sürprizle karşılaşabilirler. İcmallerde yer alan bilgilerinizin herhangi birinde görülecek bir yanlışlık nedeniyle desteklemeden yararlanamayacağınızı bilmeniz gerekiyor.
Bu yıl dekar başına 11 lira olarak verilecek olan mazot ve gübre desteği için icmallere kaydınızın bulunduğu muhtarlıklardan ulaşmak mümkün. Mazot ve gübre desteği icmallerini kontrol etmeyip, olası bir hata sonrasında bu destekten yararlanmayanlar alan bazlı gelir desteğinden de faydalanamayacak.
Dolayısıyla en önemli destek olan alan bazlı gelir desteğini kaçırmak istemiyorsanız bu icmalleri dikkatle incelemenizde fayda var.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ