Ordu Haber – Ordu Ana haber

Hüseyin Akyol, Siyaset İçin Makam Gerekmez

Hüseyin Akyol, Siyaset İçin Makam Gerekmez
  • GENEL
  • 24 Şubat 2017
  • Hüseyin Akyol, Siyaset İçin Makam Gerekmez için yorumlar kapalı
  • 573 KEZ OKUNDU

Ordu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti eski İl Başkanı Hüseyin Akyol’u yanından ayırmadı. Konu hakkında konuşan Akyol, “Sayın Bakan’la teşkilat başkanı olduğu dönemden bir yakınlığım var. Kendisine ev sahipliği yaptım” dedi.

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Halk oylaması öncesi Karadeniz’deki illerin valileri ve diğer yetkililerin katıldığı “Halk oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı” için Ordu’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bakan Soylu’ya Ordu ziyareti boyunca AK Parti eski İl Başkanı Hüseyin Akyol eşlik etti. İkiliyi sürekli birlikte görenler, “Hüseyin Akyol’un tekrar aktif siyasete dönüş yapmaya mı hazırlanıyor” sorularını sormazdan edemedi.

Konu hakkında konuşan Akyol ise, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun teşkilat başkanı olduğu dönemden bir yakınlığı, bir dostluğu olduğunu belirterek, “bizde Süleyman Bey’in Ordu’ya geldiğini öğrendik. Bizde karşıladık, hasbihal ettik. Partide program vardı. Akşamda beraber olduk özlem giderdik. Siyasetin giriş kapısı var ama çıkış kapısı yok. Normal bir vatandaşın bile siyasetten kopmadığı yerde bizim siyasetten kopmamız mümkün değil. Siyaset yapmak için bir makamda olmak gerekmiyor. Biz bundan sonra da siyasetin içinde olmaya devam edeceğiz inşallah.” diyerek siyasetten kopmadığı mesajını verdi.orducu.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ