Ordu Haber – Ordu Ana haber

Kadınlarımız Aile Mefhumunun Temel Taşıdır

Kadınlarımız Aile Mefhumunun Temel Taşıdır
Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Altınordu ilçesinde çeşitli programlar düzenlendi.
Kadınlar gününü kutlayan Başkan Enver Yılmaz, “Kadınlarımız, bizim nazarımızda senede yalnızca bir gün anılacak bir varlık değil, sevgi ve şefkatle bizleri yetiştiren ve eğiten, toplumu oluşturan aile mefhumunun temel taşıdır” dedi.
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Çelenk koyma töreniyle başlayan kadınlar günü kutlama programı, Altınordu ilçe merkezinde yapılan kortej yürüyüşle devam etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi merkez yerleşkesi önünde sona eren yürüyüşün ardından bir konuşma yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, “Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyaç duyduğumuzda üzerimizden desteklerini esirgemeyen, karşılık beklemeden sundukları sevgi ve şefkatle bizleri yetiştiren ve eğiten, toplumu oluşturan aile mefhumunun temel taşı olan annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eşleri ve annelerinin ve dünyayı güzellikle dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.
KADIN VE ERKEK BİR ELMANIN YARISIDIR
Başkan Enver Yılmaz konuşmasının devamında, “Kadınlarımız her daim başımızın üzerindedir” diyerek, “Kadınlarımız, bizim nazarımızda senede yalnızca bir gün anılacak bir varlık değildir. Onları her zaman başımızın üzerinde biliyor ve ona göre hürmet ediyoruz. Annemiz, kardeşimiz, bacımız ve evlatlarımız olan kadınlarımızı, bir elmanın yarısı olarak görüyor ve ona göre saygı gösteriyoruz. Bu anlamlı günde böyle güzel etkinliklere katılan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur içerisinde nice kadınlar günlerinde buluşmayı umuyorum” şeklinde konuştu.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programı, Altınordu ilçesinin cadde ve sokaklarında kadınlara gül verilmesiyle ve diğer etkinliklerle devam etti.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ