Ordu Haber – Ordu Ana haber

KAHRAMANMARAŞLI MÜZEYYEN’DEN BAŞKAN GÜLER’E MEKTUP

KAHRAMANMARAŞLI MÜZEYYEN’DEN BAŞKAN GÜLER’E MEKTUP
  • EĞİTİM
  • 28 Mayıs 2021
  • KAHRAMANMARAŞLI MÜZEYYEN’DEN BAŞKAN GÜLER’E MEKTUP için yorumlar kapalı
  • 183 KEZ OKUNDU

Kahramanmaraş Doğa Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Müzeyyen Ela Kılıçaslan Hayat Bilgisi dersi kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mektup yazdı. Öğrenci Kılıçaslan mektubunda Ordu’yu yakından tanımak için şehre ait materyallerin gönderilmesini istedi.

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ MÜZEYYEN ORDU’YU TANIMAK İSTEDİ

Kahramanmaraş’ta ilkokul 1. sınıfta öğrenim gören Müzeyyen Ela Kılıçaslan, Hayat Bilgisi dersinde “Yaşadığımız Yer” ve “Ülkemizin Tarihi, Turistlik Güzellikleri” konusunu öğrenirken, öğretmenine Ordu ilinin tarihi ve turistlik güzelliklerini görmek istediğini söyledi. Öğretmeni ise Müzeyyen’e Ordu’yu yakından tanıyabilmesi için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mektup yazabileceğini ve onun bu konuda kendisine yardımcı olabileceğini belirtti. Öğrenci Kılıçaslan ise duygu ve düşüncelerini içeren, isteklerini bildiren bir mektup kaleme alarak Başkan Güler’e gönderdi.

BAŞKAN GÜLER MEKTUBA KAYITSIZ KALMADI

Kendisine ulaşan mektupla birlikte duygularını dile getiren Başkan Güler, mektup dolayısıyla çok mutlu oluğunu söyledi. Müzeyyen’in Ordu’yu arkadaşlarına detaylı anlatabilmesi için şehri tanıtan kitap ve CD’lerin hazırlanarak yola çıktığını ifade eden Başkan Güler, “Hilmi Deden olarak çalışmanı, üretmeni, yarışmanı ve her daim yaşama sevincinin olmasını temenni ediyorum” dedi.

Müzeyyen ve arkadaşları için hazırlanan kolide Ordu’da hikayesi geçen Şakrak 6 Büyük Sır ve çeşitli hikâye kitapları, Ordu Gezi Rehberi, 4 mevsim ordu fotoğraflarının yer aldığı kitap, Ordu’nun tarihi ve kültürünü tanıtan kitaplar ve CD’ler, boyama kalemleri gibi vb. materyaller bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ