Ordu Haber – Ordu Ana haber

KİRAZLİMANI OLUK SOKAK MERDİVENE KAVUŞTU

KİRAZLİMANI OLUK SOKAK MERDİVENE KAVUŞTU
  • GÜNDEM
  • 04 Şubat 2021
  • KİRAZLİMANI OLUK SOKAK MERDİVENE KAVUŞTU için yorumlar kapalı
  • 337 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların hayatlarında kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Yapmış olduğu hizmetlerle mahalleleri daha güvenli ve daha yaşanabilir hale getiren Altınordu Belediyesi, mutlu insanların yaşadığı mahaller için çalışmaya devam ediyor. Şehrin dört bir yanında yol, asfalt, kaldırım çalışmalarını yürüten belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Kirazlimanı Mahallesi’nde uzun yıllardır ihmal edilen bir çalışmayı daha tamamlayarak özellikle engelli, yaşlı ve çocuklar için güvenli ulaşım imkânı oluşturmuş oldu.

KİRAZLİMANI OLUK SOKAK MERDİVENE KAVUŞTU

Altınordu belediyesi tarafından Kirazlimanı Mahallesinde yapımı tamamlanan merdiven ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Kirazlimanı Mahallesi’ni geçtiğimiz günlerde ziyaret etmiştik. Bu ziyaret esnasında Oluk Sokakta çıkılması çok zor olan yokuş dikkatimi çekti. Ayrıca mahalle muhtarımız Fikret Güneytepe ve mahalle sakinlerinin bu konudaki şikâyet ve talepleri de oldu. Konuyla ilgili ekiplerimize buraya merdiven, korkuluk ve panel çit yapılması yönünde talimat vermiştim. Ekiplerimiz 55 metre uzunluğa 1,5 metre genişliğe sahip merdiveni gayretli ve hızlı çalışması neticesinde çok kısa bir sürede tamamladı. Böylelikle Altınordu’nun en büyük merdivenlerinden birisini daha tamamlayarak hizmete sunmuş olduk. Özellikle engelli, yaşlı ve çocuklar için güvenli ulaşım imkânı oluşturulmuş oldu. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Bölgede oturan vatandaşların eğimli olan yolu rahat şekilde çıkmaları için çalışmalarını hızla tamamlayan Altınordu Belediyesi’ne ve Başkan Tören’e teşekkürlerini ve dualarını ileten mahalle sakinleri; “Mahallemizin önce altyapısı yapıldı, daha sonra yolu ve uzun yıllardır talebimiz olan merdiven yapıldı. Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e isteğimizi geri çevirmediği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ