Ordu Haber – Ordu Ana haber

Memur-Sen İl Başkanı İsmail ÇELENK Pakistan’a Gitti.

Memur-Sen İl Başkanı İsmail ÇELENK Pakistan’a Gitti.
  • GENEL
  • 24 Ocak 2017
  • Memur-Sen İl Başkanı İsmail ÇELENK Pakistan’a Gitti. için yorumlar kapalı
  • 666 KEZ OKUNDU

Ordu Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İsmail Çelenk, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında Pakistan’a gitti.

İHH’nın 2013 yılında başlattığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen’in de ortağı olduğu “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası dahilinde üyelerimizin destekleriyle dünyanın çeşitli yerlerinde 30 bin çocuğun bakımını üstlenen Eğitim-Bir-Sen’in, Pakistan’da bulunan yetimhanelerini ziyaret eden Çelenk, yetimleri ve kaldıkları yetimhaneleri yerinde görmek, yapılan çalışmaları incelemek amacıyla, İslamabat şehrine gitti.
Başkan Çelenk: “Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca yetim çocuk aile şefkatinden uzak, açlık ve şiddetle iç içe yaşıyor. İnsan kaçakçılığı, çocuk işçiliği, organ mafyaları, suç örgütleri, fuhuş ve dilenci şebekeleri ile madde bağımlılığı bu çocukların karşılaşabileceği tehditlerden sadece birkaçı. Tüm bu tehditler karşısında yetim çocukların korunabilmesi ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilebilmesi için çalışmalara başlayan İHH (İnsani Yardım Vakfı)’nın , bu kapsamda Pakistan’da bulunan yetimhanelerini ziyaret etme imkanı bulduk. Burada bizleri görünce gözlerinin içi gülen çocuklarımızla zaman geçirince sorumluluklarımızın da ne kadar fazla olduğunu gördük. Dünyanın çeşitli yerlerinde ve Pakistan’da bu çalışmaları yapan İHH’ya ve bağışta bulunan tüm insanlara teşekkür ediyorum”. Dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ