Ordu Haber – Ordu Ana haber

Metin Gündoğdu ,Korgan, Yatırımda Üst Sıralarda

Metin Gündoğdu ,Korgan, Yatırımda Üst Sıralarda
  • GENEL
  • 12 Şubat 2017
  • Metin Gündoğdu ,Korgan, Yatırımda Üst Sıralarda için yorumlar kapalı
  • 596 KEZ OKUNDU

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Korgan’ı ziyaret ederek Korgan halkı ile bir araya geldi. Korgan’a yapılan yatırımları inceleyen milletvekili Gündoğdu “Korgan son yıllarda yapılan yatırımlardan büyük pay aldı.” dedi.

AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ve beraberindeki heyet ile Tepealan Mahallesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, burada esnafları ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Korgan’ı Tepealan’a bağlayan ve yapımı Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan sıcak asfalt yolda incemeler yapan Gündoğdu, buradan Korgan merkeze geçti.

Korgan’a Önemli Yatırımlar

Korgan Belediyesi Muhtarlar Birimi Müdürü Selahattin Kirazoğlu’nun babası Durmuş Kirazoğlu’nun cenaze namazına katılan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Korgan sokaklarında esnafı ve Korganlıları ziyaret etti. İlçe halkının taleplerini dinleyen Metin Gündoğdu, referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi. Korgan’ın son yıllarda yapılan yatırımlardan üst düzeyde faydalandığının altını çizen Gündoğdu “İslamdağ Korgan Yolu, Niksar Korgan Yolu, Devlet Hastanemiz, Endüstri Meslek Lisesi, Yurdu olan Kız İmam Hatip Lisesi, Sanayi Sitesi ve beton yollar gibi bir çok yatırım Korgan’a geldi. AK Parti’nin tüm kadroları ilçelerimizin refahı ve gelişimi için çalışıyor.” diye konuştu. Metin Gündoğdu, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ile Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini ve Devlet Hastanesinde tedavi gören Korganlıları ziyaret etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ