Ordu Haber – Ordu Ana haber

Misafir Anne Oteli hamileleri ağırlamaya hazır

Misafir Anne Oteli hamileleri ağırlamaya hazır
  • GENEL / ORDU HABERLERİ / SAGLIK
  • 13 Aralık 2018
  • Misafir Anne Oteli hamileleri ağırlamaya hazır için yorumlar kapalı
  • 898 KEZ OKUNDU

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eğitim Araştırma Hastanesinde hazırlanan “Anne Misafirhaneleri” anne adaylarını bekliyor.

Özellikle yüksek kesimlerde yaşayan ve doğum süresine az bir zaman kalan anne adaylarının sağlık kuruluşlarına ulaşmada sıkıntı yaşamamaları, ve olası ulaşım sorunları nedeniyle gebelik ve doğum süreci ile ilgili yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için hazırlanan “Anne Misafirhaneleri” yaklaşan kış ayı öncesinde hazır durumda.

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasında bulunan misafirhane adeta bir otel konforunda.

Toplam 8 yataklı misafirhanede anne adaylarının tüm ihtiyaçları gideriliyor.

Misafirhanelerin hem yoğun bakımda yatan ve bebeği için süt verecek anneler, hem de hastaneye gerektiğinde hemen ulaşamayacak anne adayları için her zaman hazır tutulduğunu söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “ilimizde ilçe ve köylerimizden zorlu kış koşulları nedeniyle hastanelerimize ulaşımda sıkıntı çekebilecek olan anne adaylarımız ile riskli gebeliği olan anne adaylarımızı tespit edip, hastanemize davet ederek burada en iyi şekilde ağırlıyoruz. 2 odalı ve toplam 8 yataklı Anne misafirhanemizde anne adaylarımız ev konforundaki bir ortamda kalabilecekler. Annelerimiz doğum sonrası bebeklerine burada bakabilecek, ve deneyimli sağlık personellerinden bebek bakımı, emzirme ve diğer eğitimlerini alabilecekler” dedi.Ordu haber, Ordu haberleri, Ordu Gazete, Ordu belediyesi, Ordu valiliği, Altınordu belediyesi, Orduspor, Ordu spor

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ