Ordu Haber – Ordu Ana haber

Müdür Vargeloğlu, İl Zümre Başkanlarını Topladı

Müdür Vargeloğlu, İl Zümre Başkanlarını Topladı
  • EĞİTİM
  • 19 Şubat 2021
  • Müdür Vargeloğlu, İl Zümre Başkanlarını Topladı için yorumlar kapalı
  • 186 KEZ OKUNDU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ortaöğretim Kurumlarına bağlı zümre başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katıldı.

Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe şube müdürleri ve zümre başkanı öğretmenler katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, zümre başkanları toplantısında yaptığı değerlendirmede, öğretmenlere tavsiyelerde bulundu. Konuşmasında; “Bakanlığımızca gönderilen genelge ve müfredat doğrultusunda salgın sürecini de dikkate alarak yaptığımız çalışmalarda hassasiyet gösterelim. Değişen müfredatı ve süreci yakından takip edelim. Müfredatı, çalışmalara başlamadan önce önümüze alıp, gözden geçirmeliyiz. İlçelerinizde bulunan branşlarda örnek olacak uygulamaları mutlaka paylaşalım” dedi.

İlçe zümre başkanlarının yürütülen ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, İl Millî Eğitim Müdürümüz, 2023 eğitim vizyonu belgesinde belirlenen yeniliklerin ilimizde uygulanmasında birlikteliğin sağlanması ve uygulama bütünlüğünün gerçekleştirilmesi, eğitim öğretim durumu, eğitim ve öğretimde başarının daha üst seviyeye çıkartılması, ilçeler tarafından yürütülen projeler, eğitim yatırımlarımız, mevcut durum ve ulaşılması gereken hedefler konularında değerlendirmelerde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ