Ordu Haber – Ordu Ana haber

MUHTAR’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK

MUHTAR’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK
  • YAŞAM
  • 20 Nisan 2021
  • MUHTAR’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK için yorumlar kapalı
  • 139 KEZ OKUNDU

Ordu’nun Ünye İlçesi Gölevi Mahallesi Muhtarı Hasan Yüksel sokak hayvanlarının aç kalmaması için Gönüllü Hayvansever Gruplarına her gün 50 – 100 adet ekmek yardımında bulunuyor.

Koronavirüs salgını ve Ramazan Ayı nedeniyle lokanta, hastane,işyerlerinden alınan yemek atıklarının azalması sokak canlarına gıda bulmakta zorlanan gönüllü hayvansever grubların imdadına Gölevi Mahalle Muhtarı Hasan Yüksel Yetişti.

Aynı Zamanda Gölevi Gürcüoğlu Ekmek Fırını ve Pastanesi Sahibi olan Muhtar Hasan Yüksel ramazan ayı boyunca sokak hayvanlarına besleme yapan hayvansever gruplarına günlük 50 ila 100 arası değişen miktarda ekmek yardımında bulunuyor.

Muhtar Yüksel Ayrıca İlçe de Hizmet Veren diğer Pastane ve fırıncılarında ellerinde kalan bayat ekmek ve yiyecek atıklarını hayvansever Gruplara ileterek bu iyilik hareketine katkıda bulunmalarını istedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım ve Pati Dostları Ünye Gönüllü Grubu Üyeleri duyarlığı nedeniyle Muhtar Hasan Yüksel’e Teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ