Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU BÜYÜKŞEHİR, KAR KIŞ-GECE-GÜNDÜZ SAHADA

ORDU BÜYÜKŞEHİR, KAR KIŞ-GECE-GÜNDÜZ SAHADA
  • GENEL
  • 24 Mart 2021
  • ORDU BÜYÜKŞEHİR, KAR KIŞ-GECE-GÜNDÜZ SAHADA için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ederek olumsuzluk yaşanmasının önüne geçiyor. Etkili olan kar yağışı ile harekete geçen OSKİ, su donmalarına karşı kontrollerine devam ediyor.

OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu’nun tamamına yeterli ve kaliteli içme suyu temini için çalışmalarını aralıksız sürdürürken mevcut hatların korunmasına da büyük önem veriyor. OSKİ tarafından 19 ilçede oluşturulan ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetler başta olmak üzere mevcut su alma yapılarını belirli periyotlarla kontrol ederek yaşanması muhtemel arızaları önlüyor.

“GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ”

Vatandaşların su arızalarıyla mağdur olmaması amacıyla gayretli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden OSKİ Genel Müdürü Murat Us, bu kapsamda 19 ilçede ekiplerin hazır bulunduğunu söyledi.

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ekiplerin daha özverili bir çalışma gerçekleştirdiğini aktaran Us, “OSKİ olarak gece gündüz demeden kent merkezi, kırsal ayrımı gözetmeksizin her yere ulaşmak ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasını önlemek amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. İlçelerde oluşturduğumuz arıza ekiplerimiz vasıtası ile meydana gelen içme suyu ve kanal arızalarına anında müdahale ediyoruz. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın etkisi ile yaşanabilecek donma olaylarına karşı da ekiplerimizle kontrollerimizi kesintisiz sürdürüyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ