Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu İl Müftüsü Öztürk’ten Teşekkür

Ordu İl Müftüsü Öztürk’ten Teşekkür
  • GENEL
  • 27 Şubat 2017
  • Ordu İl Müftüsü Öztürk’ten Teşekkür için yorumlar kapalı
  • 663 KEZ OKUNDU

Kısa bir süre önce görevine başlayan il müftüsü Mürsel Öztürk’e başarı dileklerini iletmek ve tanışmak isteyenlerin ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında, başta ordu Vali yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, İl emniyet Müdürü Suat Çelik, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ve diğer ilçe belediye başkanları, diğer dairelerin İl müdürleri, çevre illerin il müftüleri, ilçe müftüleri, basın kuruluş temsilcileri, iş adamları, emekli il müftüleri, vaizler, din görevlileri olmak üzere her kesimden vatandaş müftü Öztürk’ü ziyaret için il müftülüğüne gelmeye devam ediyor.

Zamanının bir bölümünü ziyaretçilerine ayıran il müftüsü Mürsel Öztürk, imkân buldukça ilçe ziyaretlerinde bulunup irşad faaliyetlerini de sürdürüyor. İlçe ziyaretlerinde müftülüklerce yürütülen din hizmetlerini yerinde inceleyip istişarelerde bulunan Öztürk, Kur’an kurslarını özellikle ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgileniyor.

İlk ilçe ziyaretini Fatsa’ya gerçekleştirerek ilçe müftülüğünde din görevlileri ile bir toplantı da yapan müftü Öztürk, din görevlileri ile tanışıp onlara hitap etti. Yürütülen din hizmetleri ile ilgili yapılması gerekenleri din görevlileri ile paylaştı.

İkinci ilçe ziyaretini Ünye’ye gerçekleştiren müftü Öztürk, burada Cuma namazı öncesi Ünye merkez büyük camiinde Ünyelilere hitap etti, cemaate cuma namazı kıldırdı. Ünye de umrecilerle bir toplantıda düzenleyen Mürsel Öztürk, kutsal yolculuğa çıkacak umrecilere de bir seminer verdi.

Kendisine yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden müftü Öztürk “bu ziyaretlerde ordumuzu yönetenler, işbirliği halinde çalışacağımız kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri, din hizmetini beraber sunacağımız din gönüllüleri ve halkımız ile tanışıp kaynaşma imkânı buluyorum. Ziyaretçilerimiz ile yaptığımız kısa süreli sohbetlerde kurumumuzdan yerel olarak beklentileri ve din hizmetlerinde ki talepleri de öğrenme imkânını elde ediyorum. Halkımıza sunduğumuz din hizmetini yerine getirirken üniversitemizin akademik tecrübelerinden elbette istifade edeceğiz. Belediyelerimizle, kamu kurum, kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişarelerimizi ve işbirliğimizi sürdüreceğiz. Bu anlamda kurumumuza büyük bir teveccüh ve destek olduğunu gözlemliyorum. Bizlerde halkımızın hiçbir ferdini ayırmadan din hizmetini hepsine ulaştırmanın gayretinde olacağız. Bu mesuliyeti ağır görevimizi yerine getirirken bütün kesimlerden destek ve dua bekliyoruz. Orduda çok güzel hizmetler yapmayı ümit ediyorum. Yapacak olduğumuz hayırlı hizmetlerde Rabbimin yardım ve inayetini, bütün kardeşlerimin destek ve dualarını bekliyorum. Nezaket gösterip ziyaretimize gelen bütün saygıdeğer misafirlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ