Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu Üniversitesi Ales Kursu Düzenliyor

Ordu Üniversitesi Ales Kursu Düzenliyor
  • GENEL
  • 15 Şubat 2017
  • Ordu Üniversitesi Ales Kursu Düzenliyor için yorumlar kapalı
  • 756 KEZ OKUNDU

Ordu Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ODÜSEM) tarafından Mayıs 2017’de yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (ALES) yönelik yoğunlaştırılmış kurs düzenleniyor. Eğitimci kadrosunu Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü Yrd. Doç. Dr. Tolga Aktürk ve Fen edebiyat Fakültesi Tük Dili Edebiyat Bölümü Arş. Gör. Hüseyin Yıldız’ın oluşturduğu, 20 Şubatta başvuruları sona erecek olan kursun başlama tarihi ise 27 Şubat olarak belirlendi.
Düzenlenecek ALES kursu ile ilgili olarak bilgi veren ODÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kenan Şahin, Ordu Üniversitesinin çeşitli birimlerinde üretilen bilgi ve deneyimlerin toplumun bütün kesimlerine aktarılması için kurulan ODÜSEM’in, toplumsal duyarlılık ve sorumluluk temelindeki hizmet anlayışıyla 2017 yılında da kültür sanat, spor, bilişim ve sınavlara hazırlık kurslarıyla çalışmalarına devam ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu: “ODÜSEM olarak sınavlara hazırlık aşamasında uzman yardımına ihtiyaç duyan, planlı bir çalışma ile başarıyı hedefleyen bireylere yönelik kurslar düzenliyoruz. ALES herhangi bir üniversitede lisans eğitimini tamamlamış veya üniversite son sınıfta okuyan ve yüksek lisans eğitimi almak isteyenlerin girmek zorunda oldukları bir sayısal ve sözel yetenek sınavıdır. Düzenlediğimiz ALES kursu ile Üniversitemizin uzman kadrosu yönetiminde kaliteli eğitim imkanı sunarak kursiyerlerimize hedeflerine ulaşma yönünde destek olabilmeyi diliyoruz.” dedi.
Ön kayıt ve başvuru merkezinin Ordu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı binası olduğu ve ayrıntılı bilgilerin ODÜ web ana sayfası duyurular kısmında yer aldığı Sürekli Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından bildirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ