Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu’da 437 Araç Trafikten Men Edildi

Ordu’da 437 Araç Trafikten Men Edildi
  • GENEL
  • 07 Şubat 2017
  • Ordu’da 437 Araç Trafikten Men Edildi için yorumlar kapalı
  • 614 KEZ OKUNDU

Ordu’da Ocak ayı içerisinde yol ve güzergahlarda kontrol edilen yaklaşık 27. bin araçtan 2 bin 561 araca ceza uygulanırken 437 araç trafikten men edildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce il genelindeki yol ve güzergahlarda yılın ilk ayında 27. bin araçtan 2 bin 561 araca ceza uygulanırken 437 araç trafikten men edildi.

Kesilen cezalar içerisinde en çok ceza kırmızı ışık ihlalinden yaşandı. Buna göre 1057 araca hız ihlalinden, 109 araç sürücüsüne modifiyeli araç kullanmaktan, 104 araç sürücüsüne mali sorumluluk sigortasını yaptırmamaktan, 114 araç sürücüsüne araç muayenesinden ,43 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamaktan, 34 araç sürücüsüne cep telefonu ile konuşmaktan, 93 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 26 araç sürücüsüne hatalı şerit değiştirmekten, 23 araç sürücüsüne fazla yolcu taşımaktan ceza kesildi.

Diğer cezalar genellikle koruma başlığı, gözlüğü bulundurmamak, fazla yolcu taşımak, hatalı şerit değiştirmek, takoğraf kullanmamak, araç sigortası, araç muayenesi, tescil belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde bulundurmamak, filmli cam ve abartılı egzoz, sürücü belgesiz ya da sürücü belgesi geçici süre ile geri alındığı halde araç kullanmak, görevlilerin dur ikazına uymamak, sürücü belgelerini yanlarında bulundurmamak gibi trafik kanununa aykırı hareketlerden dolayı kesildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ