Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu’da Denizde Bulunan Çelik Kasa Şaşırttı

Ordu’da Denizde Bulunan Çelik Kasa Şaşırttı
  • GENEL
  • 25 Şubat 2017
  • Ordu’da Denizde Bulunan Çelik Kasa Şaşırttı için yorumlar kapalı
  • 582 KEZ OKUNDU

Ordu Altınordu ilçsi rıhtımında eğitim dalışı yapan Ordu deniz polisi denizin dibinde bir para kasası fark etti. Kasayı çıkarmak için harekete geçen polis ekipleri rıhtıma vinç çağırarak kasayı denizin dibinden çıkardı. İncelemenin ardından bakın kasanın içinden ne çıktı?

Altınordu rıhtımında düzenli periyodlarla eğitim dalışı yapan deniz polisi dalgıçları denizin dibinde farklı bir nesne tesbit etti. Nesnenin bir para kasası olduğunun anlaşılmasının ardından kasanın denizin dibinden çıkartılması için harekete geçildi. Rıhtıma hemen asayiş büro ekipleri ve bir vinç çağrıldı. Denizin dibindeki para kasası vinç yardımıyla denizin dibinden çıkartıldı.

Kasanın üzerinde olay yerinde yapılan incelemelerde açılmaya çalışıldığı görüldü. Ksasının üzerinde parmak izi ve neden ve kim tarafından atıldığını ortaya çıkaracak izler arandı. Asayiş Büro ekipleri incelemelerinin ardından kendilerinde çalıntı bir kasa kaydının bulunmadığını ifade etti. Ayrıca kasanın açılmak için bazı bölümlerinin kesildiği de gözlerden kaçmadı. İncelenmek ve açılmak üzere Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubeye götürülen kasanın için balçıkdan başka hiçbir şeyin çıkmadığı öğrenildi. Rıhtımda balık tutan vatandaşları ve polis ekiplerini heyecanlandıran kasanın kime ait olduğu ise tesbit edilemedi.haberaltaş

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ