Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu’da Kar Tatili Olan Okullar

Ordu’da  Kar Tatili Olan Okullar
  • GENEL
  • 13 Şubat 2017
  • Ordu’da Kar Tatili Olan Okullar için yorumlar kapalı
  • 576 KEZ OKUNDU

Ordu yoğun kar yağışıyla karşı karşıya kalmış durumda. Son yılların en sert kış mevsimini yaşayan Ordu’da dün başlayan yoğun kar yağışı, iç ve yüksek kesimler kadar sahil kesimlerinde de etkisini artırarak devam ederken, hava sıcaklığı da kar yağışıyla birlikte 10 ile 12 derece birden düştü.

Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe, Korgan,Kabadüz, ilçelerinin tamamında okullar tatil oldu.

Altınordu İlçesinde devam eden aşırı buzlanma ve kar yağışı nedeniyle Saraycık İlkokulu/Ortakulu -Gerce İlkokulu-Cumhuriyet Ortaokulu -Gökömer İlkokulu/Ortaokullarında, Gulyalıda olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımali gelen öğrenciler,İkizce’de Şenbolluk, Kaynartaş, Devecik ve Yoğunluk mahallelerindeki okullarda eğitime Salı günü ara verilirken, bu mahallelerden liselere taşımalı olarak gelen öğrencilere de 1 gün idari izin verildi. Yine Perşembe ilçemizdeki taşımalı öğrenciler için okullar yarın tatil edildi.

Öte yandan Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ordu’da kar yağışının Cuma gününe kadar etkili olacağını duyururken, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi oluşabilecek olası aksaklıklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ