Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ordu’da Öğrencilere tablet desteği sürüyor

Ordu’da Öğrencilere tablet desteği sürüyor
  • EĞİTİM
  • 22 Nisan 2021
  • Ordu’da Öğrencilere tablet desteği sürüyor için yorumlar kapalı
  • 201 KEZ OKUNDU

Ordu’da Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen tablet bilgisayarın sevkiyat ve dağıtımı yapıldı.

Elverişsiz sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilere uzaktan eğitim imkânı sağlamak için FATİH Projesi kapsamında tedarik edilen Tablet Bilgisayar Setleri (TBS) Millî Eğitim Bakanlığının Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda dağıtımı yapıldı.

Bu kapsamda Altınordu ilçesi Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezinde tablet dağıtım töreni düzenlendi.

Törene Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ayfer Oral Aydın ile birlikte tablet dağıtımı yapılacak olan Akkuş, Altınordu, Çaybaşı, İkizce, Korgan ve Ünye ilçelerimizin İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve idarecileri katıldı. Tabletler EBA destek noktalarına ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden idarecilere teslim edildi.

İl Müdürü, “Bugün uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrencilerimiz için tamamı Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından tedarik edilen 785 tablet geleceğimizin teminatı evlatlarımıza ulaştırılması için yetkililerimize teslim ediyoruz. Emeği geçen herkese Eğitim Kenti Ordu adına teşekkürlerimi sunuyor, öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ