Ordu Haber – Ordu Ana haber

OSKİ BOZKURT’TA YARALARI SARIYOR

OSKİ BOZKURT’TA YARALARI SARIYOR
  • GENEL
  • 25 Ağustos 2021
  • OSKİ BOZKURT’TA YARALARI SARIYOR için yorumlar kapalı
  • 188 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile sel afetinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine giden Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (OSKİ) ekipleri çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Yangın, sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlerde gerek müdahale ekipleri gerekse de sosyal desteklerle yardıma koşan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kastamonu’daki sel felaketinin yaralarını sarmak için Bozkurt ilçesindeki çalışmalara destek veriyor. OSKİ’ye bağlı 6 kişilik teknik personel ve 1 vidanjörden oluşan ekip, selde zarar gören içme suyu hatlarının tamiratı için gece-gündüz çalışma gerçekleştiriyor.

”GÜN DESTEK OLMA GÜNÜDÜR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda bölgeye ekip gönderildiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Gün destek olma günüdür. Birlik ve beraberliğimiz ile bu afetleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

”Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Antalya ve Muğla’da çıkan orman yangınlarında önemli rol üstlenen OSKİ ekiplerimiz, şimdi de Kastamonu ili Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi için harekete geçti. OSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından bölgede yaşanan sel afetinin yaralarını sarmak ve meydana gelen hasarları en aza indirmek için 6 kişilik teknik personel ve 1 vidanjörden oluşan ekip, selde zarar gören içme suyu hatlarının tamiratını için çalışma gerçekleştiriyor. Alt yapının büyük zarar gördüğü sel afetinde ülkenin dört bir noktasından gelen ekiplerle birlikte hareket eden OSKİ ekiplerimiz ilçeye sağlıklı içme suyu sağlanması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yangın, sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlerde ilk yardıma koşan kurumlardan birisi olduk. Millet olarak bu zor günleri de atlatacağız. Bölgede çalışma yürüten tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ