Ordu Haber – Ordu Ana haber

Prestij Projede Konutlar Yükseliyor

Prestij Projede Konutlar Yükseliyor
  • GENEL
  • 13 Şubat 2017
  • Prestij Projede Konutlar Yükseliyor için yorumlar kapalı
  • 626 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’yla (TOKİ) birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık çalışmaları tamamlandı. 4 bloktan oluşacak projede bir bloğun kaba inşaatı da bitirildi.

Projede başvuruyla ilgili detayların Mart ayı içerisinde açıklanacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, TOKİ’yle birlikte yaptığımız 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde inşaat hızla devam ediyor. Belirli bir takvime göre ilerleyen çalışmaların verilen süreden önce biteceğini tahmin ediyoruz. Kısa süre sonra başvurularla ilgili detaylar belli olacak. Bu projeden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, detayların netleşmesinin ardından başvurularını yapabilecek” dedi.

FORE KAZIK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Altınordu ilçesi eski kamyon garajında eylül ayında inşaat çalışmalarına başlanan 311 Konutlu Toplu Konut Projesi’nde önemli bir mesafe alındığını söyleyen Başkan Yılmaz, “4 bloktan oluşan projede fore kazık çalışmaları tamamlanırken, ticaret merkezinin temeli açıldı ve bu ay içerisinde inşaatına başlanacak. Altyapı çalışmalarına da bu ay içerisinde başlamayı planladığımız projenin inşaatın %13’ü tamamlandı” şeklinde konuştu.

BİR BLOĞUN KABA İNŞAATI BİTTİ

Bloklardan birinin kaba inşaatının tamamlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “B 2 Blok’un kaba inşaatı bitti, ince işçiliğe ve A 1 Blok’un temel çalışmalarına bu ay içerisinde başlanacak. B 1 Blok’ta da tünel kalıp imalatı başladı. Projede hızla yol alıyoruz” diye konuştu.

PROJEDE YARIDAN FAZLASI YEŞİL ALAN

18 ayda bitirilmesi planlanan toplu konut projesiyle birlikte 4 blok ve 311 daireden oluşan yeni bir yaşam alanının inşa edileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Proje kapsamında 62,9 m2 büyüklüğünde 26 adet 1+1, 113,1 m2 büyüklüğünde 101 adet 2+1 ve 137 m2büyüklüğünde 184 adet 3+1 daire yapılacak. Yarıdan fazlası yeşil alan olarak ayrılan proje kapsamında yürüyüş ve spor sahaları, 329 araçlık otopark, mescit, market ve 30 adet iş yerinden oluşan bir de ticaret alanı bulunacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ