Ordu Haber – Ordu Ana haber

SEVİMLİ DOSTUMUZ EMİN ELLERDE

SEVİMLİ DOSTUMUZ EMİN ELLERDE
  • ORDU HABERLERİ
  • 31 Ocak 2021
  • SEVİMLİ DOSTUMUZ EMİN ELLERDE için yorumlar kapalı
  • 196 KEZ OKUNDU

Altınordu’da eziyet edildiği iddia edilen köpeğin hikâyesi, devreye hayvansever Altınordu’lu vatandaşlarımızın ve sonrasında Belediye Başkanı Aşkın Tören’in girmesiyle mutlu bitti.

Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalarla şehirde toplumsal bir farkındalık oluşturan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sosyal medya aracılığıyla kendisine ulaşan Bucak Mahallesi’nde bir köpeğe eziyet ediliyor ihbarı üzerine hemen bölgeye zabıta ve sokak hayvanları besleme ve kurtarma görevlilerinden oluşan bir ekip yönlendirdi. Söz konusu köpek belediye ekipleri tarafından korumaya alınıp, tedavi için hızlıca veterinere götürüldü. Tedavisi tamamlanan sevimli dost hem eziyetten kurtuldu hem sağlığına kavuştu hem de artık bir yuva buldu. Süreci başından beri yakından takip eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, zabıta ekiplerince korumaya alınan can dostu sahiplendi.

Örnek davranışıyla büyük bir farkındalık oluşturan Başkan Tören konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Her zaman dediğimiz gibi bu şehirde her can bize emanet. Canlarımızın ne pahasına olursa olsun 24 saat hizmetindeyiz.  Bu şehirde elimizle kalbimizle dilimizle vicdanımızla her şartta her canın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu tür talihsiz münferit olaylar şehrimizin hayvan dostu bir şehir olduğu gerçeğini değiştiremediği gibi şehir insanımızın da yüksek duyarlılığını bir kez daha ortaya çıkarmıştır.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ