Ordu Haber – Ordu Ana haber

SYDV’den İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı

SYDV’den İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı
  • GENEL
  • 16 Şubat 2017
  • SYDV’den İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı için yorumlar kapalı
  • 479 KEZ OKUNDU

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri A.Ş firması işbirliği neticesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımı dağıtımına başlandı.

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen yaşlı, engelli, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlara kaban, mont, ceket, pantolon, yelek, kazak, etek ve hırkadan oluşan giysi yardımı yapılacak.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, LC Waikiki firmasının daha önceki yıllarda da Ordu’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımında bulunduğunu belirterek, “Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen il genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımı projesi kapsamında LC Waikiki firması tarafından gönderilen giysi yardımını ulaştırıyoruz. Bu yardımlar 2 Bin Kişiye toplam 81 Bin TL tutarındadır. Yaptıkları yardımla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindiren LC Waikiki firması yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ