Ordu Haber – Ordu Ana haber

Ulubey Şuayıpta Mahallesinde Görev Değişimi

Ulubey Şuayıpta Mahallesinde Görev Değişimi
  • GENEL
  • 20 Şubat 2017
  • Ulubey Şuayıpta Mahallesinde Görev Değişimi için yorumlar kapalı
  • 835 KEZ OKUNDU

Ordu ilinin Büyükşehir olmasıyla birlikte hızla gelişen Ulubey Güzelyurt (Şuayıp) Mahallesi dernekleşme sürecine hız verdi. Güzelyurt Mahallesi derneğinde geniş bir katılımla İkincisi yapılan olağan genel kurulla tek liste ile giden Zeki Yeşilbaş Başkan seçilirken yaptığı açıklamada mahallemizde dernek çalışmaları neyi gerektiriyorsa onlar için yönetim kurulu arkadaşlarımız ve Muhtarlık öncülüğünde çalışmalarımızı gerçekleştireceklerini kayıt etti.

Kongrede hazır bulunan Ulubey Belediye Meclis Üyesi Özgür Yüksel ise yaptığı konuşmada derneğin Eski Başkanı Tahsin Durmuşoğlu ve yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek sözlerini devam ettirdi, mahallemiz; tarihi güreşleri, doğa sporlarının yapıla bildiği Şuayıp tepesi ve eko turizmde yaptığı çalışmalarla essiz bir güzelliğe sahiptir özellikle son üç yılda hızlı bir gelişim sürecine girdiği gibi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Enver Yılmaz öncülüğünde Güreşleri geliştirmek adına sosyal tesisler başta olmak üzere mahallenin alt yapı ve yol çalışmalarına hız verişmiştir. Bunların yanında İzcilik okulu için çalışmalar başlamış ve iki katlı eski köy okulu Ordu Valimiz Sn İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla onarım ve bakım sürecine girmiş 100 kişinin eğitim alabileceği bir alan oluşturulacaktır. Ordunun Parlayan yıldızı olan Güzelyurt mahallesi inşallah adından daha çok söz ettirilecektir.

Mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı en başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Enver Yılmaz’a ve Ordu Vali’miz Sn İrfan Balkanlıoğlu’a mahallemiz adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür eder. Yeni seçilen Dernek Başkanımız Zeki Yeşilbaş ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar dilerim diyerek sözlerini bitirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ