Ordu Haber – Ordu Ana haber

Vali Tuncay Sonel’in Nevruz Bahar Bayramı Mesaj

Vali Tuncay Sonel’in Nevruz Bahar Bayramı Mesaj
  • GÜNCEL
  • 20 Mart 2021
  • Vali Tuncay Sonel’in Nevruz Bahar Bayramı Mesaj için yorumlar kapalı
  • 175 KEZ OKUNDU
Kış mevsiminin sona erip, baharın başlangıcını müjdeleyen ve aynı zamanda bolluğun ve bereketin sembolü olan Nevruz (Bahar Bayramı), toplumumuzda gelenek halini alan önemli günlerimizdendir.
Biz, Türk kültürünün de önemli bir parçası olan Nevruzu; hiçbir dil, din, kültür ve etnik gruba ait olmayan, baharın coşkusunu paylaşan, dostluk ve kardeşliği geliştiren, halkları kaynaştırmayı hedefleyen bir ortak değer olarak görmekteyiz. Bu nedenle bizim için Nevruz, bütün renkleri ve dokularıyla dünyanın en güzel coğrafyasında yer alan cennet ülkemizde, yaradılanı Yaradan’dan ötürü sevme düsturuyla hiçbir ayrım gözetmeksizin sevmenin bayramıdır.
Milli birlik ve beraberliğin, birlikte yaşama isteğinin güçlenmesi ve dayanışmanın sağlanmasında da önemli yer tutan Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde kutlanması, millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir.
Bu duygu ve düşünceler içinde, Nevruz Bayramı’nın kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni eder, bütün Ordulu hemşerilerimin Nevruz Bayramını kutlarım.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ