Ordu Haber – Ordu Ana haber

YILIN ANNESİ DERYA GÖK

YILIN ANNESİ DERYA GÖK
  • GENEL
  • 08 Mart 2021
  • YILIN ANNESİ DERYA GÖK için yorumlar kapalı
  • 179 KEZ OKUNDU

14 yıldır hastalığından dolayı yatağa bağlı olan eşini bebek gibi bakan ve ablası öldükten sonra otizmli yeğeninin bakımını üstlenen bir çocuk annesi Derya Gök, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yılın annesi seçildi.

Sadakati, şefkati ve sevgisiyle yaptığı örnek davranışı Türkiye’de takdir toplayan Derya Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yılın annesi ödülüne layık görüldü.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Yılın Annesi Derya Gök’e tüm kadınlar adına çiçek ile plaket takdim etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Aynı zamanda ev ziyaretinde otizmli yeğeni için kreş talebinde bulunan Yılın Annesi Gök’ün isteği yerine getirildi.

“KADINLARIMIZIN FARKLI BİR TİMSALİ”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, yılın annesi ödülünü hasta eşi ve otizmli yeğenine bakan bir çocuk annesi Derya Gök’e verildiğini söyledi. Kadınların farklı bir timsali olan Derya Gök’ü evinde ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Vekili Tezcan, “Biz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bugüne has olarak düşünmüyoruz. Yılın 365 günü de kadınlarımızın günüdür. Yine de bugünün önemi dolayısıyla tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutlarken, acısını ve tatlısını da paylaşmak istiyoruz. Bugün bir kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Çünkü kadınlarımızın farklı bir timsali olan Derya Hanım hem hasta olan eşine hem de çocuklarına anne, eş, kardeşin yapabileceğinin en doruk noktasında şefkat gösterdiğini öğrendik. Bugün de onu evinde ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladık hem de isteklerini dinledik. Bu vesileyle bütün vefakâr kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Acısı az tatlısı bol olan bir dünyada yaşamalarını umut ediyorum” dedi.

“BENİ ONURLANDIRAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden yılın annesi Derya Gök, “Tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. İyi ki varız. Bugün beni onurlandıran Ordu Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yeğenimin kreş mağduriyetini de giderdikleri için çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ