Ordu Haber – Ordu Ana haber

23 NİSAN RESİM YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI

23 NİSAN RESİM YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI
  • KÜLTÜR SANAT
  • 24 Nisan 2021
  • 23 NİSAN RESİM YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI için yorumlar kapalı
  • 295 KEZ OKUNDU
Fatsa  Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı dolayısıyla çocuklar için düzenlediği “23 Nisan Coşkusunu Resme Sığdır” konulu resim yarışmasının sonuçları belli oldu.

Fatsa Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “23 Nisan Coşkusunu Resme Sığdır” ” konulu resim yarışmasına 284 çocuk katıldı.

Güzel sanatlar dalında uzman üyelerden oluşan jürinin, 174’ü ilkokul kategorisinde, 110’u ortaokul kategorisinde olmak üzere 284 resme, kompozisyon, özgünlük, armoni, temaya uygunluk ve teknik beceri olmak üzere 5 ölçüt üzerinden değerlendirme yapıldı.

Resim Yarışmasında ilkokul kategorisinde Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulundan Atalay Yılmaz birinci olurken ortaokul kategorisinde ise Sakarya Ortaokulundan Rabia Serdar birinci oldu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ

Fatsa Belediyesi’nin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğu ikinci geleneksel ‘Resim Yarışması’nda derece giren isimler şöyle:

İlkokul Kategorisinde
Birinci İlkokul Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulundan Atalay Yılmaz, ikinci Dmlupınar İlkokulundan Miraç Berk Çakmak, üçüncü Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu’ndan Asude Batman ve Şehit Zafer Özdeniz İlkokulundan Remzi Kaan Özkan (Üçüncüler aynı puan olduğu için iki öğrenci seçildi)

Ortaokul Kategorisinde
Büyükata Ortaokulundan birinci Sakarya Ortaokulundan Rabia Serdar, Sakarya Ortaokulundan Şeyma Nur Erat ve üçüncü Büyükata Ortaokulundan Elif Ecrin Özcan oldular.

“BAYRAM COŞKUSU RESİMLERLE YAŞATILDI”

Fatsa Belediyesi tarafından; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında düzenlenen resim yarışmasında, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara bayram coşkusunun, resimlerle yaşatıldığı yarışmada, jüri üyeleri tüm eserleri değerlendirmeye aldı. Yarışmanın jüri üyeleri; Sevda Duran (Başkan), Ali Türk, Korkut Tiryaki, Zerrin Maden, Lale Karalı ve Ali Rıza Tatlıelma isimlerinden oluştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN NEŞESİNE VE MUTLULUĞUNA ORTAK OLABİLDİYSEK NE MUTLU BİZLERE”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayramı tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle ne yazık ki tüm planlarımızı bu sene de iptal etmek zorunda kaldık. Bu yıl da resim yarışması organizasyonu ve çocuklarımızın balkonlarda kutlamak zorunda kaldığı bu süreci daha eğlenceli hale getirmek için mahalle mahalle gezen bir araç konvoyu etkinliği düzenledik. Çocuklarımızın neşesine ve mutluluğuna ortak olabildiysek ne mutlu bizlere. İnanıyorum ki bu zor günleri geride bıraktığımızda, çoluk çocuk, genç yaşlı tüm komşularımızla Fatsa’mızın meydanlarını, sokaklarını doldurarak yarım kalan kutlamalarımızı büyük bir coşku ile gerçekleştireceğiz. Düzenlediğimiz yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bizim gönlümüzde herkes galip. İyi ki varlar” de

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ