Ordu Haber – Ordu Ana haber

350 Personel 7/24 Hizmet Veriyor

350 Personel 7/24 Hizmet Veriyor
  • GENEL
  • 30 Ocak 2017
  • 350 Personel 7/24 Hizmet Veriyor için yorumlar kapalı
  • 572 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerini seferber etti. Kar ve tipi nedeniyle 19 ilçenin tamamında çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, 350 personel, 282 araç ve iş makinesiyle karla mücadelesini sürdürüyor.

7/24 HİZMET VERİLİYOR

Bölgede özellikle son üç gündür etkisini gösteren kar yağışı ve tipiyle birlikte ekiplerini seferber eden Büyükşehir, sürdürdüğü başarılı çalışmalarla halkın takdirini topladı. Kar yağışıyla eş zamanlı olarak 19 ilçenin tamamını kontrol altında tutup, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede 350 personel, 282 araç ve iş makinesiyle 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Yüksek kesimlerde kar yağışı ve tipi nedeniyle çalışmaların zaman zaman aralıklı devam ettiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, birçok bölgede müdahale için yağışların durmasının beklendiğini ifade ederek, “Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. İlimiz geneline bakıldığında ise kar kalınlığı ortalama 71 cm’yi buldu” dedi.

ÖNCELİK HASTA VE CENAZELERE

Bölgede yoğun kar yağışı nedeniyle önceliğin hastalara ve cenazelere müdahale olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Grup yollarımızın açılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Aciliyet gerektiren müdahalelerin ardından mahalle yollarını ve diğer yolları açıyoruz. An itibarıyla ilimiz genelinde yaklaşık 313 mahalle yolunu açma çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar ise kapanan 118 mahalle yolumuz ulaşıma açıldı. Karla mücadele esnasında bu zamana kadar 23 hasta ve 13 cenaze için müdahalede bulunuldu. Yola çıkan vatandaşlarımızın araçlarında kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundurmasını istiyoruz. Halkımız herhangi bir olumsuz durumda Büyükşehir Belediyemizin 444 1 052 no’lu çağrı merkezini arayabilir. Hemşehrilerimizin bu konuda bizlere destek olmasını ve asılsız ihbarlarda bulunulmamasını istiyoruz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ