Ordu Haber – Ordu Ana haber

AİLE DESTEK MERKEZİ DANIŞANLARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI

AİLE DESTEK MERKEZİ DANIŞANLARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI
  • GENEL
  • 05 Temmuz 2021
  • AİLE DESTEK MERKEZİ DANIŞANLARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI için yorumlar kapalı
  • 191 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan “Aile Destek Merkezi” danışanlarını ağırlamaya başladı.

Güçlü toplum güçlü aileler mantığıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde hayata geçirdiği Aile Destek Merkezi ile danışanlarına hizmet vermeye başladı.

Açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören destek merkezinde sınav kaygısı yaşayan öğrenciler, eşler arası uyumsuzluk yaşayan ile evlilik öncesi ve evliliğe hazırlık sürecindeki bireyler gibi birçok danışan oluşturulan seanslarla uzman psikologlar eşliğinde destek alıyor. Bu hizmet ise Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara tamamen ücretsiz veriliyor.

“ÜCRETSİZ HİZMET VERİYORUZ”

Açılan Aile Destek Merkezi ile birçok konuda danışanlara destek olunduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Başvuru yaparak randevu oluşturan tüm vatandaşlarımıza burada ücretsiz hizmet veriyoruz” dedi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’ya kazandırılan Aile Destek Merkezimiz danışanlarına hizmet vermeye başladı. Uzman psikologlarımız tarafından verilen destek seanslarında yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler, aile ve aile bireylerini oluşturan fertler, evlenecek olanlar Aile Destek Merkezi hizmetinden faydalanabiliyor. Burada psikologlarımız başvuru yapan danışanlarımıza aile içi iletişimler, boşanma, fobiler, sınav kaygıları gibi üstesinden gelemedikleri ve desteğe ihtiyacı olduğunu düşündükleri konularda yardımcı oluyorlar. Randevu oluşturarak başvuru yapan tüm vatandaşlarımıza burada tamamen ücretsiz hizmet veriyoruz”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ