Ordu Haber – Ordu Ana haber

AKKUŞ BELEDİYESPOR MEHMET AYDINLA “DEVAM” DEDİ

AKKUŞ BELEDİYESPOR MEHMET AYDINLA “DEVAM” DEDİ
  • SPOR
  • 21 Mayıs 2021
  • AKKUŞ BELEDİYESPOR MEHMET AYDINLA “DEVAM” DEDİ için yorumlar kapalı
  • 255 KEZ OKUNDU

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yeniledi.

Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezon Efeler ligi şansını son maçta kaybeden Akkuş Belediyespor 2021-2022 sezonu için başarılı Antrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yeniledi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kulüp Başkanı Soner Efil ve takımın ana sponsoru HNS Enerji- Akkuş RES Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz’ün katılımıyla bugün imzalar atıldı.

“Hocamıza Güvenimiz Tam”

Atılan imzalar sonrası açıklamalarda bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, geçtiğimiz sezon Efeler Ligi hedefini son maçta kaybettiklerini belirterek, “Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezon ilimizi başarıyla temsil eden Akkuş Belediyespor’umuzda Baş Antrenörümüz Mehmet Aydın ile sözleşme yeniledik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ana sponsorumuz HNS Enerji- Akkuş RES Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz’ün katılımıyla imzaları attık. Hocamıza güvenimiz ve bizleri başarıya ulaştıracağına olan inancımız tam. İnşallah geçtiğimiz sezon son maçta kaçırdığımız Efeler Ligi hedefimizi bu sezon gerçekleştireceğiz” dedi.

“Yarım Kalan İşi Bu Sezon Tamamlayacağız”

Başarılı antrenör Mehmet Aydın ise geçtiğimiz sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlayacaklarını ifade ederek, “ Geçtiğimiz sezon takım olarak yönetim olarak çok güzel bir birlikteliğimiz oldu. Maalesef finalin son maçında kaybederek hedefimize ulaşamadık. Ancak bu sezon aynı birliktelikle aynı istikrarla başarıya ulaşacağımıza şüphemiz yok. Akkuş Belediyespor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız ve Efeler Ligi hedefimizi bu sezon gerçekleştireceğiz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ