Ordu Haber – Ordu Ana haber

Al Jazeera Tv Ekibi 2. Kez Ordu’da

Al Jazeera Tv Ekibi 2. Kez Ordu’da
  • GENEL
  • 01 Şubat 2017
  • Al Jazeera Tv Ekibi 2. Kez Ordu’da için yorumlar kapalı
  • 603 KEZ OKUNDU

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Ordu’yu tanıtım faaliyetleri kapsamında davet ettiği Al Jazeera haber ekibi Ordu’da çekimlerini sürdürüyor.

Sunucu Omar Khashram, kameraman Mahmut Çağatay Yavuz ile birlikte Ordu’nun turistik mekânları, kültürel değerleri, eşsiz güzelliklere sahip yaylalarında yaptıkları çekimlerde Ordu’yu tüm yönleriyle Al Jazeera kanalında ekranlara getirecekler.

2016 yılının Temmuz ayında da Ordu’ya gelerek çekimler yapan Al Jazeera ekibi, 29 Ocak 2017 Pazar günü Çambaşı Yaylasında gerçekleştirilen “Kar Festivali”ni canlı olarak yayınladı.

Dünyanın önde gelen televizyonlarından birisi olan ve 5 kıtada, 205 ülkede yayın yapan Al Jazeera televizyonu ekibi ikinci kez geldiği Ordu’da, Perşembe İlçesinde Türkiye’nin en büyük gümüş yüzük üreticilerinden birisi olan ve ürettiği yüzüklerin tamamını ihraç eden işletmeci Metin Aydın’ın atölyesinde çekimler yaparak, yüzüğün üretim aşaması hakkında bilgiler aldı.

Program sunucusu Omar Khashram, “Arap Yarımadası’nın en önemli kanalı olan Al Jazeera olarak Temmuz ayında geldiğimiz Ordu’ya hayran kalmıştık. Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine yaz aylarında çekimler gerçekleştirdik ve Ordu’nun büyüleyici güzellikleri bizleri çok etkiledi. İstedik ki, Ordu’nun kış güzelliklerini de ekranlarımızda yansıtalım. Kışın da bu güzel şehrin keyfini çıkaralım. Bir haftadır buradayız. Gerçekten mükemmel çekimler oldu. Çekimlerimiz tamamlandığında Ordu’nun kışında daha farklı olduğunu izleyenlerimizle paylaşacağız. Bu şehirden etkilenmemek mümkün değil. Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, Ordu insanın çok sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu da belirtmek isterim” diye konuştu.

Al Jazeera ekibin Ordu’daki çekimleri, hafta sonuna kadar devam edecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ