Ordu Haber – Ordu Ana haber

Altınordu Belediye Hastanın İmdanına Yetişti

Altınordu Belediye Hastanın İmdanına Yetişti
  • GENEL
  • 02 Şubat 2017
  • Altınordu Belediye Hastanın İmdanına Yetişti için yorumlar kapalı
  • 631 KEZ OKUNDU

Altınordu ilçesi Işıklı Mahallesinde düşerek ayağını kıran İsmet Usta’nın imdadına 12 Acil Sağlık ekipleri ve Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Altınordu ilçesinde 4 gündür etkili olan kar yağışı özellikle yüksek mahallelerde 1,5 metreyi geçti. Yol açma çalışmalarına Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile gece-gündüz koordineli olarak devam eden Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Işıklı Mahallesi’nde düşerek ayağını kıran İsmet Usta’nın imdadına yetişti.

112 Acil Sağlık ekiplerinin inmekte zorluk çektiği ara mahalle yolunu kısa sürede açan belediye ekipleri düşerek ayağını kıran İsmet Usta’yı Ambulansa götürdüler. Ambulansta yapılan ilk tedavinin ardından yaralı İsmet Usta ambulansla Ordu Devlet hastahanesine kaldırıldı.

“7/24 EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada karla mücadele çalışmalarında önceliklerinin hastası olan ve cenazeleri olan mahallelere yardımcı olmak olduğunu ifade ederek ” Ekiplerimiz ilçemizin dış mahallelerinde yol açma çalışmasına gece-gündüz devam ediyor. Bugün Işıklı Mahallesinde İsmet Usta isimli bir vatandaşımızın düşerek ayağını kırması sonucu çağırılan ambulansın hastaya ulaşamamasına kısa sürede müdahale ederek hastayı bulunduğu noktadan alıp 500 metre uzaktaki ambulansa götürdüler. Sağlık ekiplerinin kar nedeni ile hastanın bulunduğu yere gelememesi nedeni ile çalışan arkadaşımız yaralı vatandaşımızı alarak ambulansa kadar götürdü.Ben öncelikle personellerime bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

“ALLAH DEVLETİMİZE GÜÇ VERSİN”

Işıklı Mahalle Muhtarı Salih Çelik , Altınordu Belediyesi ekiplerine gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür ederek, ” 4 günüdür aralıksız yağan kar yağışı sonrası kapalı olan ana yollarımız açıldı. Ara sokaklarımız ise Belediye ekiplerimizin özverili çalışmaları ile açılmaya devam ediliyor. Belediye ekiplerimiz çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Ben Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a , Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün mahalle sakinimize yapılan bu ince ve hassas çalışma bizlere verilen önemi ortaya koymuştur. Allah Devletimizden razı olsun” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ