Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU BELEDİYESİ 25 YILLIK YOL HASRETİNE SON VERDİ

ALTINORDU BELEDİYESİ 25 YILLIK YOL HASRETİNE SON VERDİ
  • EKONOMİ
  • 05 Şubat 2021
  • ALTINORDU BELEDİYESİ 25 YILLIK YOL HASRETİNE SON VERDİ için yorumlar kapalı
  • 185 KEZ OKUNDU

Kent genelinde yol bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, uzun yıllardır hizmet bekleyen mahallelerin taleplerini yerine getirmeye, yılların biriken sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Altınordu’ya yaklaşık 33 kilometre uzaklıkta bulunan Bahariye Mahallesi’nde vatandaşların karşısına yıllardır problem olarak çıkan ve 25 yıldır çözüme kavuşturulmayı bekleyen yol sorunu, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in konuya duyarlılığı sayesinde çözüme kavuşturuldu. Yapılan bu çalışma, mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı.

BAŞKAN TÖREN; “SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ”

Altınordu’ya bağlı 92 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıkların ortadan kaldırılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi’nde, Bahariye Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Bahariye Mahallemizde muhtarımızın ve mahalle sakinlerinin yol talebinin yaklaşık 25 yıldır çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve istenilen yolun birçok haneyle birlikte özellikle hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza hizmet edeceğini öğrenince ekiplerimize en kısa sürede bu sorunun ortadan kaldırılması talimatını verdim. Mahallenin Çırakıran Sokağında çalışmalara başlayan ekiplerimiz, kısa sürede 5 metre genişliğinde 150 metre uzunluğundaki yolun 65 metrelik kısmını tamamladı. Yolun tamamını ise önümüzdeki günlerde tamamlamayı hedefliyoruz. Böylelikle uzun yıllar yol hasreti çeken Bahariye Mahallemizdeki vatandaşlarımızın sorununu ortadan kaldırmış oluyoruz. Altınordu Belediyesi olarak ilçemizdeki sorunlara her zaman çözüm üreten bir anlayış ve yaklaşım içerisindeyiz. Yolun, Bahariye Mahallemize ve çevresine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Bahariye Mahallesi’nde 25 yıllık yol hasretine son veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e mahalle muhtarı Davut Acar ve mahalle sakinleri teşekkür ederek, “Bugün, bizim en mutlu günümüz, çok sevinçliyiz. Artık evimize rahatlıkla gidebileceğiz. Altınordu Belediyemizden ve Başkanımız Aşkın Tören’den Allah razı olsun” açıklamasında bulundular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ