Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 ÇALIŞIYOR

ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 ÇALIŞIYOR
  • ORDU HABERLERİ
  • 16 Şubat 2021
  • ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 ÇALIŞIYOR için yorumlar kapalı
  • 203 KEZ OKUNDU

Altınordu’da günlerdir beklenen kar yağışı ilçenin tamamında etkili olsa da Altınordu Belediyesi’nin önceden aldığı tedbirler sayesinde ilçede herhangi bir sorun yaşanmadı.

Altınordu’da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinden itibaren ilçenin tamamında etkili olan kar yağışının ardından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Altınordu Belediyesi teyakkuzdaydı. Başkan Tören’in önderliğinde 92 mahallenin tamamını esas alan 7/24 çalışma ve takip neticesinde ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

BAŞKAN TÖREN: “7/24 YOLUNUZ AÇIK OLSUN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

Kar kalınlığının bazı bölgelerde 30 santimetreyi bulduğu Altınordu’da yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Aşkın Tören, ekiplerin 7/24 esasıyla çalıştıklarını belirtti. Kardan dolayı kapanan mahalle yollarının da açıldığını söyleyen Başkan Tören, “İlçemizde etkisini gösteren yoğun kar yağışında kentimizin tüm yollarında yol açma ve tuzlama çalışmaları yapan Altınordu Belediyemiz, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yolların kapanmaması için gün boyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahalle yollarında kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışması yapan ekiplerimiz, gece ve gündüz iki ekip olarak 24 saat çalışma yapıyor. Vatandaşlarımızın 7/24 yolu açık olsun diye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN YAKACAK VE GIDA YARDIMI

Kar ve soğuk havayla her alanda mücadele eden Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları da bu zor günde unutmadı. Belediye ekipleri, daha önceden belirlenen adreslere giderek, yakacak ve gıda yardımında bulundu.

CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK

Kış mevsimiyle birlikte yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını da unutmayan Altınordu Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki açık alanlardaki beslenme noktalarının yanı sıra park ve bahçelere kedi, köpek ve kuşlar için kuru mama bıraktı.

Başkan Aşkın Tören ve Başkan Yardımcılarının bizzat sahada koordine ettiği çalışmalar 7/24 esasına göre kesintisiz devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ