Ordu Haber – Ordu Ana haber

Altınordu belediyesi kırmızı gül dağıttı

Altınordu belediyesi kırmızı gül dağıttı
  • GÜNDEM
  • 12 Şubat 2021
  • Altınordu belediyesi kırmızı gül dağıttı için yorumlar kapalı
  • 187 KEZ OKUNDU

Bu yıl hafta sonuna denk gelen 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı koronavirüs salgını gölgesinde kalsa da Altınordu Belediyesi bugün gerçekleştirdiği etkinlikle sevgiyi şehrin her bir noktasına taşıdı.14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel anlamlı bir etkinlik düzenleyen Altınordu belediyesi kurduğu iki ayrı stantla Altınordu’lulara kırmızı gül hediye etti.

Yeni normale dönüşle birlikte kısıtlamalarla girilecek ilk 14 Şubat sevgililer günü standı da pandemiye özel tedbirlerle dikkat çekti. Hijyen mesafe kurallarının gözetildiği stantlara güller tek tek yerleştirildi. Vatandaş gönül rahatlığıyla gülünü aldı. Sevginin sembolü kırmızı gül jesti ile Altınordulular 14 Şubat’ı erken kutlarken, Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

İnsanların bugünlerde manevi moral değerlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de yazılı bir açıklamayla hem etkinliği değerlendirdi hem de Altınordu’luların sevgililer gününü kutladı.

Yunus Emre’nin; “Maharet güzeli görebilmektir, sevmenin sırrına erebilmektir, cihan alem herkes bilsin ki en büyük ibadet sevebilmektir.” sözünü hatırlatan Başkan Tören, “Covid-19 salgını nedeniyle hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Bu kez sevdiklerimizi korumak için onlardan uzak duruyor sarılamıyoruz. Özellikle evladına sarılamayan fedakâr sağlık çalışanlarımızın emekleri ve bizlerin de kurallara uyma noktasında gösterdiği özen ile bugünleri birlikte aşacağız. Tekrar eski günlerdeki gibi belki de daha fazla özlemle birbirimize sarılacak, kucaklaşacağız. Özellikle büyüklerimizin bu zor günlerde sevgiye çok daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Altınordu’muza ve varlık sebebimiz olan halkımıza olan sevgimizin hiç bitmediği gibi sizlerin de birbirine olan sevginizin hiç bitmemesini diliyor, yolu sevgiden geçen herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yapılan etkinlikten memnun olan vatandaşlar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ