Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN KAPIYA TESLİM SICAK YEMEK

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN KAPIYA TESLİM SICAK YEMEK
  • GÜNDEM
  • 01 Ocak 2021
  • ALTINORDU BELEDİYESİNDEN KAPIYA TESLİM SICAK YEMEK için yorumlar kapalı
  • 177 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi tarafından ilk günden itibaren olduğu gibi yılın son gününde de insana hizmet ve hürmet belediyeciliğinin bir örneği sergiledi. Hayata geçirdiği birçok sosyal sorumluluk projesi ile dikkatleri çeken Altınordu Belediyesi bu süreçte gönül eli ve hizmetleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oldu.

Klasik belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Altınordu belediyesi insanı merkeze alan uygulamaları ve hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile hem umutları artırıyor hem de birlikte yaşama iradesini ve şehre aidiyet duygularını güçlendiriyor.

Bugüne kadar onlarca başarılı sosyal sorumluluk uygulamasını hayata geçiren Altınordu belediyesi pandemi döneminde sosyal yardımlarını adeta zirveye çıkarttı. Her alanda vatandaşların yalnızlığını paylaşan, onlarla dayanışma içerisinde olan Altınordu Belediyesi, şehirde hiç kimseyi kimsesiz ve yalnız bırakmamak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Altınordu belediyesi ekipleri 2020 yılını geride bıraktığımız son günde evde kendi yemeğini pişiremeyen yaşlı, engelli, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi 500 aileye 4 çeşit sıcak yemek ulaştırdı.

“Hiçbir Hemşehrimizin Bu Zor Günlerdeki Yalnızlığına Kayıtsız Kalamayız”

Altınordu belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk uygulamalarına dair açıklamalarda bulunan Başkan Aşkın Tören, “biz, merhamete şefkate iyilik ve paylaşmaya dair nice güzel örnekleri olan, “komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir” diyebilen bir medeniyetin temsilcileriyiz ve bizim hizmetlerimizin merkezinde insan var. Ve biz, her şeyin insan için olduğuna inanırız” dedi.

Altınordu’luların her koşulda yanlarında olmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Tören, “Bundan önce de pandemi döneminde ve özellikle ramazan ayı boyunca evlerinde yalnız yaşayan, yemek yapacak kimsesi bulunmayan, yaşlı büyüklerimiz, engelli kardeşlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için sıcak yemek servisi uygulaması yaptık. Bu defa da 2020 yılını geride bırakmak üzere hazırlandığımız yeni umutlarla yepyeni bir yıla başlayacağımız yılın son gününde de ilk günden itibaren olduğu gibi insana hizmet ve hürmet belediyeciliği ile yine 500 ihtiyaç sahibi ailemize ekiplerimiz eliyle 4 çeşitten oluşan sıcak yemek servisimizi ulaştırdık. Pandemi döneminde olduğu gibi yeni umutlar ve yeni beklentiler taşıdığımız bu gecede de hemşehrilerimizle birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde paylaşarak yardımlaşmayı, umudu, sevgiyi ve bu şehrin kardeşliğini büyütmenin gayretindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi yeni yılda da tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İhtiyaç Sahibi Ailelere ‘Kapıya Teslim’ Sıcak Yemek

Maske, bone ve eldiven kullanan personel tarafından titizlikle yıkanan, doğranan malzemeler dev kazanlarda tamamen hijyenik ortamda pişiriliyor. Aynı özenle sefer taslarına konulan yemekler, belediye personeli tarafından sosyo-ekonomik yönden ihtiyaç sahibi olan ve yemek yapamayacak durumda olan ailelerin kapılarına kadar götürülerek teslim edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ